NTT IndyCar Series har 2020 kalenderen klar

NTT IndyCar Series har offentliggjort kalenderen for den kommende 2020 sæson.

Der er genvalg til 16 ud af de 17 løb, hvor Pocono oval løbet er erstattet af Richmond Raceway ovalen. Det er ikke overraskende, efter de seneste års uheldige og tragiske episoder på netop den lange oval i Pocono.

Richmond er en såkaldt Short Oval, på kun 0,75 Miles. Det bliver en ny udfordring for størstedelen af kørerne, da den ikke har været på Indycar kalenderen siden 2009.

Sæsonen starter en uge senere end de seneste sæsoner, men stadig på gaderne i St. Petersburg, Florida i marts. Herefter tager serien videre til Barber Motorsport Park og Long Beach i april, inden COTA er blevet skubbet cirka en måned i forhold til 2018. Det er for at undgå et datosammenfald med 12 timers løbet på Sebring, da flere af kørernes forventes at skulle deltage i netop det løb.

I maj måned står den igen på to løb i Indianapolis – først på inderkredsen, og sidenhen på ovalen. Måneden slutter med de to løb i Detroit.

Juni åbnes på Texas Motor Speedway, inden der bliver efterladt et hul til 24 timers løbet på Le Mans, som ligesom Sebring løbet tiltrækker en del kørere fra serien. Måneden sluttes af på Road America og den nye Richmond Raceway.

Der er to løb i Juli måned, på henholdsvis gaderne i Toronto og ovalen i Iowa, inden serien holder en sommerferie på en måned. Det er også for at give plads til de Olympiske Lege, som også bliver sendt på den amerikanske tv kanal NBC.

Sæsonen lukker med Mid-Ohio og Gateway i august, inden Portland og WeatherTech Raceway Laguna Seca afslutter sæsonen i september måned.

Hele kalenderen kan ses her:

Relaterede nyheder