Stort startuheld og gule flag fik indflydelse på mesterskabet

Den 11. afdeling af ADAC GT Masters blev kørt på Hockenheimring, i flot solskinsvejr, og perfekte forhold for de 31 deltagende biler.

HCB-Rutronik-Racing Audi #8 med Dennis Marschall og Carrie Schreiner havde taget Pole Position, foran Orange1 by GRT Grasser Lamborghini #63 med Mirko Bortolotti og Christian Engelhart, med MANN-FILTER Team HTP Mercedes #47 med Indy Dontje og Maximilian Götz. Selvom det var Marschall der havde kørt #8, var det en fantastisk fødselsdagsgave til Schreiner.

Mesterskabsførende HCB-Rutronik-Racing Audi #31 med Kelvin van der Linde og Patric Niederhauser startede løbet fra P4, toer i mesterskabet Callaway Competition Corvette #77 med Markus Pommer og Marvin Kïrchhöfer tilbage fra P16, og treer Montaplast by Land-Motorsport Audi #29 med Max Hofer og Christopher Mies fra 19. startposition.

MRS GT-Racing BMW #14 med Jens Klingmann og Nicolai Sylvest skulle starte løbet tilbage fra 25. pladsen.

HCB-Rutronik Racing Audi #31
Photo: Gruppe C Photography

Marschall holdt føringen ind i Sving 1, hvor det hele gik usandsynligt roligt.

I Sving 3 brød helvede løs, hvor Aust Motorsport Audi #3 spandt rundt midt i feltet, efter kontakt med Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing Merecedes #21, hvorefter 3 andre biler var indblandet. Callaway Competition Corvette #77 med Markus Pommer, MANN-FILTER Team HTP Mercedes #48, Montaplast by Land-Motorsport Audi #29. Få sving senere stødte EFP Car Collection by TECE Audi #12 og en ikke-identificerbar Porsche sammen, så #12 knækkede forhjulsophænget, og var ude af løbet.

Selvfølgelig gav det rødt flag, da de 5 smadrede biler først skulle ryddes af banen. Heldigvis var alle kørerne ok, og kunne selv stige ud af bilerne.

Men 2 af de 3 biler i top-3 i Mesterskabet var ude af løbet, med en kæmpe matchbold til #31.

Løbet blev startet igen, efter et par opvarmningsomgange efter Safety Car.

Det forløb meget bedre, da bilerne var spredt mere ud.

T3 Motorsport Audi #71 & MRS GT-Racing BMW #14
Photo: Gruppe C Photography

Bortolotti i #63 forsøgte at overhale Marschall i #8 både indenom og udenom, men Audi køreren fik afvist Lambo manden i nogle omgange.

Sylvest havde undgået al balladen, og var endda kommet helt frem på 18. pladsen i løbet, på jagt efter yderligere avancement.

Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing Mercedes #20 fik en 5 sekunders pitstop på grund af forkert placering under starten af løbet.

HB Racing Ferrari #7 gik til angreb på føromtalte #20, men fik næsten snuden kørt af, og endte med at tabe en plads til T3 Motorsport Audi #71, i duellen omkring 12.-14. pladsen.

Jimmy Eriksson i Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing Mercedes #21 fik bremset sig forbi RWT Racing Corvette #13 i hårnålen, hvor David Jahn ikke kunne gøre noget. Det var duellen omkring P5 og P6.

#20 blev ved med at være regelbrydere, så de fik en Drive-Through straf oveni 5 sekunders straffen, da Kelvin Snoeks kørte lidt for meget udenfor banen.

MANN-FILTER Team HTP Mercedes #47 & EFP Car Collection by TECE Audi #11
Photo: Gruppe C Photography

Jahn i #13 forsøgte at komme forbi Eriksson i #21 igen, men på trods af lidt kontakt mellem de to biler, kunne han ikke komme forbi.

KÜS Team75 Bernhard Porsche #18 med Adrien de Leener måtte parkere bilen, allerede inden Matteo Cairoli kom i bilen. Endnu en skidt da for 18’eren, som ikke har haft meget held i denne sæson.

De obligatoriske pitstops forløb uden problemer, med hensyn til minimumstiderne. BWT Mücke Motorsport Audi #26 tog endda 4,7 sekunder for lang tid, over minimumstiden, da deres skifte tog længere tid end normalt.

Jens Klingmann i MRS GT-Racing BMW #14 var netop kommet ud af pitten, og fik blokeret for førende Marschall i #8, så Bortolotti i #63 faktisk fik et tilløb, og kunne tage føringen af løbet. Klingmann fortsatte med at blokere for Marschall i yderligere et par sving, inden han endelig lukkede konkurrenten forbi.

Schütz Motorsport Mercedes #36 vippede Orange1 by GRT Grasser Lamborghini #82 rundt, netop som #82 ville pitte. Det gav #36 en Drive-Through straf for kontakten.

#36 kom yderligere i problemer, da Marvin Dienst pittede et halvt minut efter pitstop vinduet var lukket. Det er klart deffineret i reglerne, hvornår at man skal udføre det obligatoriske pitstop, og det missede Schütz Motorsport holdet altså. Drive-Through til dem.

Fødselsdagsbarnet Schreiner i #8 kunne ikke holde Maximilian Götz i MANN-FILTER Team HTP Mercedes #47 bagved, og måtte afgive 2. pladsen, og få sving senere også 3. pladsen, da holdkammerat og mesterskabsførende Kelvin van der Linde også gerne ville forbi. Næste mand i rækken var afløser på Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing #21, Daniel Keilwitz. Normalvis sidder Jeroen Bleekemolen i den bil, men han har travlt i USA i IMSA serien denne weekend. Men Schreiner gjorde det rigtig godt, og holdt den tidligere mester på god afstand.

Precote Herberth Motorsport Porsche #1 & KÜS Team75 Bernhard Porsche #17
Photo: Gruppe C Photography

Der var virkelig gang i den omkring P12 og hele vejen til P17, som lå i en stor klump. Precote Herberth Motorsport Porsche #1 fik kæmpet sig forbi HB Racing Ferrari #7, som så forsøgte at komme forbi igen et par sving senere, men fik udbremset sig selv.

RWT Racing Corvette #13 fik en Drive-through straf for Unsafe Release i forbindelse med deres pitstop. Så var deres potentielle Top 5 væk.

BWT Mücke Motorsport Audi #26 og EFP Car Collection by TECE Audi #11 havde kontakt flere gange inden #11 med Pierre Kaffer kom forbi.

Precote Herberth Motorsport Porsche #1 måtte udgå på næstsidste omgang, med kraftig røgudvikling fra bagenden af bilen.

HB Racing Ferrari #7 blev sendt ud i et spin af SSR Performance Porsche #92, hvilket sendte begge biler af banen. #92 skred baglæns ind i #7, som mistede bagvingen. Begge biler kunne dog kørte videre.

På allersidste omgang af løbet fik Kelvin van der Linde i #31 tilløb på Maximilian Götz i MANN-FILTER Team HTP Mercedes #47, og fik overhalet, og var dermed oppe på P2. Duellen fortsatte gennem hårnålen, inden van der Linde endelig kunne få døren lukket, og være sikker på andenpladsen.

Dommerne kiggede dog på sagen, og vurdere at #31 havde overhalet i gul flagzone, og fik dermed en 30 sekunders tidsstraf – kæmpe drama.

Orange1 by GRT Grasser Lamborghini #63
Photo: Gruppe C Photography

Så Orange1 by GRT Grasser Lamborghini #63 med Christian Engelhart og Mirko Bortolotti vandt løbet foran MANN-FILTER Team HTP Mercedes #47 med Indy Dontje og Maximilian Götz, mens HCB-Rutronik-Racing Audi #8 med Dennis Marschall og fødselsdagsbarnet Carrie Schreiner sluttede på 3. pladsen. Hvem kan ønsker sig mere – hendes første podieplads i ADAC GT Masters, i hendes allerførste sæson i serien. Kæmpe tillykke, og ikke så sært at hun var rørt til tårer, og næsten ikke kunne fremstamme nogle ord bagefter.

#31 faldt med straffen helt tilbage på 9. pladsen.

MRS GT-Racing BMW #14 med Jens Klingmann og Nicolai Sylvest sluttede på 18. pladsen i løbet.

HCB-Rutronik Racing Audi #31 er stadig mesterskabsførende, men nu med Orange1 by GRT Grasser Lamborghini #63 som toer, efterfulgt af Callaway Competition Corvette #77 og MANN-FILTER Team HTP Mercedes #47.

I morgen køres den næste afdeling af ADAC GT Masters, hvor HCB-Rutronik Racing Audi #31 har en teoretisk mulighed for at sikre sig mesterskabet, såfremt de scorer 12 point mere end Orange1 by GRT Grasser Lamborghini #63.

Relaterede nyheder