Indonesien nyt Formel E land

ABB FIA Formula E Championship tilføjer endnu et nyt land til kalenderen, når serien i 2020 tager til Indonesien.

Løbet den 6. juni skal afholdes på gaderne i Jakarta, som er en af de mest trafiktætte byer i verden. Det typiske transportmiddel her er dog ikke biler, men motorcykler, hvilket også bidrager til dårlig luftkvalitet.

Derfor er der stor behov for at tænke grønnere netop her, og det håber man at kunne sætte fokus på, ved at afholde et elektrisk løb i byen.

Jakarta, Indonesia
Photo: ABB FIA Formula E

Det er endnu uvist hvilken indflydelse at det får på resten af kalenderen. Der var en TBA dato i december, men hvad der er endnu vigtigere, så er planen at serien skal køre i Berlin weekenden inden Jakarta afdelingen, og i New York to uger senere. Det er rigtig meget rejseaktivitet på meget kort tid, så det har vi endnu til gode at se, om det reelt bliver sådan.

2019/20 sæsonen af ABB FIA Formula E Championship starter den 22.-23. november i Saudi Arabien.

Relaterede nyheder