Le Mans vindere i Petit Le Mans

Petit Le Mans løbet i IMSA WeatherTech SportsCar Championship får prominent besøg.

Risi Competizione vender langt om længe tilbage til racerbanerne på Daytona samt Le Mans i år. Ferrari 488 GTE raceren har ellers bare holdt hjemme i garagen.

Det amerikanske team med italienske rødder har fået fat i lidt af et super team til at køre bilen i det 10 timer lange løb. Det bliver nemlig vinderne fra Le Mans 2019 i GTE Pro – James Calado, Alessandro Pier Guidi og Daniel Serra, som skal køre raceren.

Daniel Serra, Alessandro Pier Guidi, James Calado – Le Mans 2019
Photo: JJ Media

Holdet har ikke bekræftet om de deltager med deres traditionelle røde racer, eller om det bliver med de blå farver, som holdet brugte på Le Mans i år. Her var det Oliver Jarvis, Jules Gounon og Pipo Derani som kørte bilen.

Dermed er GTLM feltet til Petit Lemans oppe på 9 biler, hvor den enlige Ferrari skal kæmpe mod to gange Ford, to gange Corvette, to gange BMW, og to gange Porsche, hvoraf de sidstnævnte ligger rigtig lunt i svinget med hensyn til at vinde Kørertitlen. Porsche har allerede vundet Konstruktør- og Teamtitlerne i 2019.

Løbet køres den 12. oktober på Road Atlanta banen i Georgia.

Relaterede nyheder