6 timers vekslende ræs i Japan

6 timers FIA World Endurance Championship løbet på Fuji International Speedway blev noget af en gyser.

Dramatikken startede allerede inden løbet, da Pole bilen i GTE Am, Team Project 1 Porsche #57 med Jeroen Bleekemolen, Ben Keating og Felipe Fraga, blev frataget samtlige tider, på grund af et ikke regel konformt dørhængsel på bilen. Dermed rykkede TF Sport Aston Martin #90 med Salih Yoluc, Charlie Eastwood og Jonny Adam frem på Pole, foran AF Corse Ferrari #83 med Nicklas Nielsen, Francois Perrodo og Emmanuel Collard, mens Aston Martin Racing #98 med Darren Turner, Ross Gunn og Paul Dalla Lana rykkede frem som treer, lige foran Team Project 1 Porsche #56 med David Heinemeier Hansson, Egidio Perfetti og Matteo Cairoli bag rattet.

Porsche #91 med Richard Lietz og Gianmaria Bruni havde taget Pole Position i GTE Pro, foran James Calado og Alessandro Pier Guidi i AF Corse Ferrari #51 og Aston Martin Racing #95 med Nicki Thiim og Marco Sørensen som treer. Porsche #92 med Kevin Estre og Michael Christensen skulle starte løbet som 6’er, efter Christensen lavede en kørefejl, og plantede raceren i muren under kvalifikationen.

Jackie Chan DC Racing #37 med Gabriel Aubry, Will Stevens og Ho-Pin Tung var bedste bil i LMP2 klassen, foran United Autosports #22 med Filipe Albuerquerque, Phil Hanson og Oliver Jarvis, og JOTA #38 med Anthony Davidson, Roberto Gonzalez og Antonio Felix da Costa.

High Class Racing #33 med Kenta Yamashita, Mark Patterson og Anders Fjordbach startede løbet fra P4 i LMP2 klassen.

Toyota Gazoo Racing #8 med Sebastien Buemi, Kazuki Nakajima og Brendon Hartley tog Pole Position i LMP1, foran søsterbilen #7 med Jose Maria Lopez, Kamui Kobayashi og Mike Conway, mens Rebellion Racing #1 med Bruno Senna, Gustavo Menezes og Norman Nato var treer.

Det ville blive en dag op ad bakke for Team LNT Ginetta #6, da de måtte skifte motor inden kvalifikationen, og derfor skulle starte løbet en omgang nede, i forhold til alle konkurrenterne.

Team LNT Ginetta #5
Photo: JJ Media

Det blev en kaotisk start på løbet, hvor det røde lys blev holdt i meget lang tid, hvilket resulterede i en masse tyvstarter ned gennem feltet.

Team LNT Ginetta #5 kom rigtig godt afsted, og kom igennem første sving som toer, lige bag #8, men tabte pladserne igen, da vi kom ind i det snoede område af banen.

Racing Team Nederland #29 og Jackie Chan DC Racing #37 havde kontakt på første omgang.

Rebellion Racing #1 var kommet op på andenpladsen på første omgang, og havde en fed duel med Toyota Gazoo Racing #8 ned af langsiden, hvor hybridsystemet gav et boost ved starten af langsiden, inden Rebellion kom stærkt tilbage

Dempsey-Proton Racing Porsche #88 med Satoshi Hoshino bag rattet skovlede stakkels Paul Dalla Lana i Aston Martin Racing #98 af banen med stor kraft. De to strandede biler og vragdelene udløste en Safety Car periode, men kort tid efter kom de to biler afsted for egen kraft, med store skader på begge biler. Dommerne gav #88 en 10 sekunders Stop & Go for kontakt, hvilket var meget billigt sluppet – især med Hoshinos historie fra Le Mans 2019, hvor specielt Corvette Racing ikke fik positive minder fra løbet, på grund af en totalsmadret #64, efter et møde med Hoshino.

Små 10 minutter senere blev løbet frigivet, hvor Toyota Gazoo Racing #8 havde LMP1 føringen, Racing Team Nederland #29 i LMP2 føring. AF Corse Ferrari #51 var kommet i front af GTE Pro, mens TF Sport Aston Martin #90.

High Class Racing #33 var på fremmarch i LMP2, hvor Kenta Yamashita udnyttede den lokale erfaring til at køre nogle hurtige omgange.

United Autosports #22 og Jackie Chan DC Racing #37 havde en duel gennem flere sving, inden #37 fik snuden foran, ind i Sving 1.

Toyota Gazoo Racing #7 og Rebellion Racing #1 fortsatte med at kæmpe ned af start-mål langsiden, hvor #7 førte ved målstregen, men #1 havde snuden foran igen, inden Sving 1, på grund af højere tophastighed.

AF Corse #51
Photo: JJ Media

Der var kontakt mellem Aston Martin #95 og Porsche #91, hvor 91’eren fik lukket døren alt for sent, og Marco Sørensen måtte helt op at stå på bremsen, for ikke at ramme Gianmaria Bruni endnu hårdere.

Der gik næsten 20 minutter af løbet, inden Toyota Gazoo Racing #7 kom forbi Rebellion Racing #1, hvorefter Kamui Kobayashi hurtigt stak af fra Bruno Senna.

En halv time inde i løbet, var Porsche #91 tilbage i front af løbet. Få sving senere gik Marco Sørensen i #95 også til angreb på AF Corse Ferrari #51, hvor der var lidt kontakt mellem de to biler.

AF Corse Ferrari #54 havde et solospin, men Thomas Flohr kom hurtigt videre. Kort tid efter gjorde Team Project 1 Porsche #56 ham kunsten efter, da han forsøgte at overhale søsterbilen, men i stedet ramte Egidio Perfetti en curb, og spand rundt – heldigvis uden kontakt med søsterbilen.

Aston Martin Racing #98 kom ud af pitten efter næsten 35 minutters reparationsarbejde, og dermed helt ude af podieduellen i GTE Am.

Cetilar Racing #47 havde lidt problemer med motorhjelmen, som de havde af bilen, i forbindelse med deres pitstop. Italienerne fik dog monteret den igen, men det kostede dem en del ekstra sekunder.

53 minutter inde i løbet tog AMR #95 føringen af løbet, da Sørensen fik en god slipstream fra Gulf Racing Porsche #86, da #95 og #91 skulle overhale GTE AM bilen med en omgang.

JOTA #38
Photo: JJ Media

Hoshino i Dempsey-Proton Racing Porsche #88 fik en straf for at have overhalet under Safety Car perioden, tidligere i løbet, da japaneren havde lidt for travlt med at komme tilbage til pitten, med den skadede bil – Drive-through straf.

En time inde i løbet blev Red River Sport Ferrari #62 angrebet af Signatech Alpine Elf #36 i Sving 1, hvor begge biler spandt rundt. Værst gik det for #36, som ramte med både forenden og bagenden af bilen, som knækkede baghjulsophænget på ORECA 07 raceren.

Toyota Gazoo Racing #7 var en tur af banen i Sving 1, da Kobayashi fik udbremset sig selv. Heldigvis var der masser af asfalt, så der skete ikke nogen skade, udover tabt tid.

Der blev byttet rundt i GTE Pro klassen, i forbindelse med deres første pitstop. AMR #97 var ny i føring, foran Porsche #91 og #92, inden AMR #95 kom ud som firer, foran begge AF Corse biler.

Signatech Alpine Elf #36 fik en 5 sekunders pitstop straf for kollisionen med #62 tidligere i løbet, som efter nogle omgange, var blevet skubbet ind i garagen til reparationer på hjulophænget.

Porsche #91 fik en Drive-through straf, for at have kørt for meget udenfor de hvide linjer på asfalten, og faldt dermed væk fra andenpladsen i GTE Pro.

Halvanden time inde i løbet, kom der lidt smådryp på forruderne, men ikke nok til at overveje dækskift.

Thiim i #95 var kommet foran Porsche #92, og havde lukket hullet op til holdkammerat Lynn i #97, og en time og 41 inde i løbet, kom danskeren i føring af GTE Pro igen.

Knap to timer inde i løbet, tog High Class Racing #33 føringen af LMP2 klassen, da Anders Fjordbach overhalede Frits van Eerd i Racing Team Nederland #29. Få omgange efter kom Gabriel Aubry i Jackie Chan DC Racing #37 også forbi hollænderen.

Red River Sport Ferrari #62
Photo: JJ Media

Spirit of Race Ferrari #54 og Team Project 1 Porsche #56 gik i infight med hinanden i Sving 1, hvor Francesco Castellacci fik overhalet David Heinemeier Hansson – lidt udenfor asfalten.

To timer inde i løbet var det en Toyota Gazoo Racing 1-2 med #8 foran #7, mens Rebellion Racing #1 holdt fast i tredjepladsen.

High Class Racing #33 havde føringen i LMP2, foran Jackie Chan DC Racing #37 og Racing Team Nederland #29.

Aston Martin Racing #95 var i front af GTE Pro, foran Porsche #92 og AMR #97. Altså dansk 1-2.

Gulf Racing Porsche #86 var førende i GTE Am, foran AF Corse Ferrari #83 med bl.a. Nicklas Nielsen bag roret, og AF Corse #54. Team Project 1 Porsche #56 med DHH var P4.

DHH faldt ned på 5. pladsen, da TF Sport AMR #90 kom forbi danskeren gennem Sving 1.

Der kom flere og flere dråber på ruderne, men banens greb var stadig ok.

Fjordbach i High Class Racing #33 forsøgte at holde fast i førstepladsen i LMP2, hvor han nu kæmpede mod Will Stevens i Jackie Chan DC Racing #37.

Team LNT Ginetta #6 havde et solospin små 3 timer inde i løbet.

Aston Martin Racing #95
Photo: JJ Media

Med godt 3 timer tilbage blev banen efterhånden så fedtet af regnen, at Fjordbach havde et spin i føring af LMP2 klassen, da han fik hjulene på en glat curb, og derved mistede han førstepladsen, og faldt ned som toer, bag Jackie Chan DC Racing #37.

Kort tid efter kørte United Autosports #22 langsomt ude på banen, hvor Phil Hanson måtte lave en nulstilling af elektronikken, inden han fik liv i bilen igen.

Team LNT Ginetta #6 fik en sivepunktering ude midt på start-mål langsiden. Hans held var at dækket ikke eksploderede, men blev på fælgen, så Mike Simpson måtte køre en hel omgang for nedsat hastighed, inden han kunne skifte til et nyt dæk.

Aston Martin Racing #97 havde en vild tur gennem gruset i Sving 1, da de missede nedbremsningen til Sving 1.

Team Project 1 Porsche #56 fik en 5 sekunders pitstop straf, da holdet havde fået lavet en Unsafe Release, i forbindelse med et pitstop tidligere i løbet.

Godt halvvejs i løbet, begyndte holdene at sætte regndæk på bilerne, da grebet blev så nedsat, at det kunne betale sig.

Cool Racing #42 havde et vildt spin, men kom videre, da bilen endelig holdt stille igen.

Spirit of Race Ferrari #54 og Team Project 1 Porsche #56 havde en intens duel om P6 i GTE Am, hvor Fisichella i #54 spærrede helt vildt for Cairoli i 56’eren.

High Class Racing #33
Photo: JJ Media

To en halv time før løbets afslutning, lykkedes det Nicklas Nielsen at tage 2. pladsen i GTE Am med AF Corse Ferrari #83, da danskeren overhalede Jeroen Bleekemolen i Team Project 1 Porsche #57.

Kort tid efter kom der Full Course Yellow, da banen efterhånden havde så mange småstumper til at ligge og flyde, at den krævede lidt rengøring fra marshalls.

Da løbet blev givet frit igen, startede en kamp mellem Aston Martin Racing #97 og AF Corse Ferrari #71, hvor Alexander Lynn i #97 brugte hele banens bredde, og næsten sendt Davide Rigon i #71 ud på græsset.

Der var også kamp omkring 5. og 6. pladsen i GT Am, mellem Spirit of Race Ferrari #54 og MR Racing Ferrari #70. De to kørte næsten side om side gennem en hel omgang, mens de spidse albuer kom frem, og de begyndt at køre mere og mere på curbs og afkørselsområder. Det tog to en halv omgang før #70 kom forbi, og kostede bl.a. højre sidespejl på 70’eren.

United Autosports #22 gik i stå igen ude på banen, hvor bilen endnu en gang måtte nulstilles, inden de kunne køre videre.

Der kom en ny FCY periode, da 70’erens spejl skulle samles op.

Porsche #91
Photo: JJ Media

Toyota Gazoo Racing #8 løb ind i en Drive-through straf, da Brendon Hartley havde kørt for hurtigt i pitten. Det var dog ikke nok til at koste dem føringen af løbet, da de havde næsten et minuts føring af løbet.

Anden omgang af Spirit of Race Ferrari #83 vs Team Project 1 Porsche #57 tog endnu en kamp ude på banen, hvor Nielsen fik afvist Felipe Fraga.

Team LNT Ginetta #5 fik problemer ned mod Sving 1 hvor Ben Hanley kun lige fik bilen stoppet inden barrieren, og måtte kravle en hel omgang rundt på 3 dæk med luft i, og et 4. helt uden luft. Mekanikerne skubbede bilen ind i garagen, hvor de gik i gang med at kigge på venstre forbremse.

Med to timer tilbage af løbet, var Toyota Gazoo Racing #8 i front af LMP1, Jackie Chan DC Racing #37 i LMP2, Aston Martin Racing #95 i GTE Pro, og TF Sport Aston Martin #90 i GTE Am.

Der kom en 3 straffe til kørere, som ikke havde overholdt hastigheden under en af Full Course Yellow perioderne. Først fik Red River Sport Ferrari #62 en Drive-through. Team Project 1 Porsche #56 fik en 5 sekunders pitstop straf for en knapt så stor overstigelse, som også var straffen til Cetilar Racing #47.

TF Sport Aston Martin #90
Photo: JJ Media

High Class Racing #33 tog føringen i LMP2 klassen igen, med 90 minutter tilbage, men havde kun kørt med Fjordbach og Yamashita i bilen, og manglede stadig at sætte Mark Patterson i bilen, som skulle afslutte løbet. Dermed ville bronzekørerens fart blive afgørende for bilens slutplacering.

Cetilar Racing #47 havde et solospin, da bilen skred ud i Sving 14. Andrea Bellicci lavede en meget ukarakteristisk fejl, men dykkede i pit med det samme, og skiftede bagdæk, og så ellers tilbage på banen igen.

Toyota Gazoo Racing #7 var en tur af banen, da Kamui Kobayashi havde problemer med at komme forbi Spirit of Race Ferrari #54, men kom tilbage igen uden andre skader end lidt græs og mudder på dækkene.

De sidste time af løbet startede med Toyota Gazoo Racing #8 fortsat i front af LMP1, Jackie Chan DC Racing #37 i LMP2, Aston Martin Racing #97 i GTE Pro (grundet AMR #95 lige havde pittet), og TF Sport Aston Martin #90 i GTE Am.

50 minutter før løbets afslutning, havde United Autosports #22 endnu en nulstilling af bilen, hvor det denne gang var Filipe Albuquerque som havde fornøjelsen af det – så alle kørerne i bilen havde prøvet det.

Tre kvarter før mål lå det til den JOTA 1-2, i form af Jackie Chan DC Racing #37, som JOTA driver, foran JOTA #38. Anthony Davidson i #38 hentede ind på Ho-Pin Tung i 37’eren, men begge blev langsomt indhentet af Nyck de Vries i Racing Team Nederland #29.

Red River Sport Ferrari #62 fik en Drive-through for at have kørt for hurtig i pitten – Drive-through straf.

Racing Team Nederland #29
Photo: JJ Media

Team LNT Ginetta #5 holdt stille ude på banen, med 40 minutter tilbage. Efter en nulstilling af bileen, fik Luca Ghiotto liv i bilen igen, og kunne fortsætte.

Der var også problemer for den anden Ginetta, da de havde brugt for mange dæk. 18 dæk er tilladt i 6 timers løbet, og de satte dæk nummer 19 og 20 på bilen, ved deres sidste pitstop. 6 minutters Stop & Go!

Racing Team Nederland #29 snød JOTA bilerne, ved ikke at skulle tanke helt så meget som dem, og dermed kunne de Vries køre på banen med et 7,4 sekunders forspring, efter hans sidste tankstop.

Kampene var bestemt ikke slut, bare fordi at der kun var 14 minutter tilbage af løbet. MR Racing Ferrari #70 lå Dempsey-Proton Racing Porsche #77 under hårdt pres, og kom også forbi. #77 kom dog tilbage i front, med lidt højene tophastighed ned mod Sving 1. Kei Cozzelino gav dog ikke op, så han fik overhalet Matt Campbell en omgang senere.

Toyota Gazoo Racing #8
Photo: JJ Media

Efter 6 timers løb vandt Toyota Gazoo Racing #8 med Brendon Hartley, Sebastien Buemi og Kazuki Nakajima ubesværet foran holdkammeraterne i #7 med Mike Conway, Kamui Kobayashi og Jose Maria Lopez, mens Rebellion Racing #1 med Bruno Senna, Gustavo Menezes og Norman Nato kørte en 3. plads – to omgange efter Toyotaerne, og 12 omgange foran bedste Ginetta.

Racing Team Nederland #29 med Frits van Eerd, Guido van der Garde og Nyck de Vries vandt LMP2 klassen, foran JOTA #38 – indtil de blev diskvalificeret, for at knappen til at sætte gearkassen i neutral udenfor bilen, ikke fungerede. Dermed rykkede Jackie Chan DC Racing #37 med Ho-Pin Tung, Gabriel Aubry og Will Stevens op på andenpladsen, mens United Autosports #22 med Filipe Albuquerque, Oliver Jarvis og Phil Hanson sluttede treer – lige foran High Class Racing #33 med Mark Patterson, lokale Kenta Yamashita og danske Anders Fjordbach.

Aston Martin Racing #95 med Nicki Thiim og Marco Sørensen vandt GTE Pro, foran Porsche #92 med Kevin Estre og Michael Christensn, og Aston Martin Racing #97 med Maxime Martin og Alexander Lynn.

GTE Am blev vundet af TF Sport Aston Martin #90 med Salih Yoluc, Charlie Eastwood og Jonny Adam, med AF Corse Ferrari #83 kørt af Nicklas Nielsen, Francois Perrodo og Emmanuel Collard toer, og Team Project 1 Porsche #57 med Ben Keating, Felipe Fraga og Jeroen Bleekemolen treer. Team Project 1 Porsche #56 med David Heinemeier Hansson, Egidio Perfetti og Matteo Cairoli.

AF Corse Ferrari #83 fører fortsat GTE Am, mens TF Sport Aston Martin #90 er rykket op som toer, foran MR Racing Ferrari #70.

Porsche #92 fører GTE Pro mesterskabet, et point foran Aston Martin Racing #95, med Porsche #91 yderligere et point bagved.

Racing Team Nederland #29 er rykket i føring af LMP2, foran Cool Racing #42 og Jackie Chan DC Racing #37. High Class Racing #33 er aktuelt 5’er.

Toyota Gazoo Racing har præcis det samme pointantal med de to biler, #7 og #8, mens Rebellion Racing #1 allerede er 27 point bagved Toyota racerne. Uha uha, det er tidligt i sæsonen, at være så meget bagud. Men der er stadig mange times ræs at køre, inden sæsonfinalen i Frankrig i juni 2020.

Næste afdeling af FIA World Endurance Championship 2019/20 køres på Shanghai International Circuit den 10. november.

Relaterede nyheder