Nye hold og navneskift i Asian LMS

Flere og flere hold annoncerer deres planer i Asian Le Mans Series, forud for 2019/20 sæsonen.

Eurasia Motorsport stiller op med to biler. Aidan Read og Nick Foster skal køre en af teamets Ligier JS P217 racere, under Eurasia Motorsport navnet. De to får en endnu ikke offentliggjort 3. kører med i bilen.

Holdets anden Ligier kommer til at køre under Eurasia Racing New Zealand navnet med Nobu Yamanaka, Daniel Gaunt, Masataka Yanagida og Nick Cassidy som kørere. Cassidy kan dog ikke køre åbningsløbet i Shanghai, så her erstatter Yanagida ham. Yanagida springer over Australien og Thailand, mens han er tilbage til finalen på Sepang, hvor det er Yamanaka som ikke kan stille til start.

Begge biler deltager i den nye LMP2 Pro kategori, hvor holdene må bruge nyeste version af LMP2 racerne. Holdet har tidligere kørt med i både LMP2 og LMP3 kategorien.

HubAuto Corsa #27
Graphics: HubAuto Corsa

HubAuto Corsa er et helt nyt hold i Asian Le Mans Series. Det taiwanske team stiller op med en Ferrari 488 GT3, hvor teamejer Morris Chen selv er bag rattet, som han skal dele med Marcos Gomes samt Ferrari fabrikskører Davide Rigon.

Carlin pakker deres Dallara P217 LMP2 racer i en container, ligeså snart at European Le Mans Series sæsonen er slutter denne weekend. Jack Manchester er første bekræftede kører i bilen, hvor han går på jagt efter en Le Mans billet til 2020. Manchester havde en kæmpe afkørsel på Silverstone i august, og måtte springe Spa Francorchamps afdelingen over, men er tilbage i ELMS denne weekend i Portimao.

Asian Le Mans Series 2019/20 starter den 24. november på Shanghai International Circuit.

Relaterede nyheder