Acura Team Penske fortsætter uændret

Acura Team Penske kommer til at fortsætte uændret i WeatherTech SportsCar Championship 2020.

Det mesterskabsvindende DPi hold fra denne sæson sætter igen Helio Castroneves og Ricky Taylor i #7, med Alexander Rossi som ekstramand ved de lange løb. De forsvarende vindere Dane Cameron og Juan Pablo Montoya i #6 får følgeskab af Simon Pagenaud, når løbene varer længere end de standard 2 timer og 40 minutter.

Acura Team Penske #7
Photo: JJ Media

Teamet er i øjeblikket på Daytona International Speedway for at forberede sig til den kommende sæson, hvor de igen skal deltage med to Acura ARX-05 DPi biler, som har ORECA chassiset som grundplatform. Det bliver 3. sæson at teamet deltager i IMSA, og på nær et skifte fra Graham Rahal til Alexander Rossi i 7’eren, så har 5 af de 6 kørere været med hele vejen.

2020 sæsonen af IMSA WeatherTech SportsCar Championship starter med ROAR Before the Rolex 24 den 3.-5. januar, inden 24 timers løbet køres den 25.-26. januar på Daytona International Speedway.

Relaterede nyheder