Inter Europol Competition har det sidste på plads

Inter Europol Competition har fået de sidste brikker på plads til Asian Le Mans Series 2019/20.

Det polske hold, med lidt hjælp fra tyske mekanikere hos Keese Motorsport, har sat Jakub Smiechowski i LMP2 raceren #34 sammen med Mathias Beche og James Winslow.

Smiechowski har været fast mand hos holdet i de seneste sæsoner, og var også med til at sikre sig LMP3 titlen i foregående sæson, som gav holdet en Le Mans billet. Beche kørte for holdet på Spa Francorchamps og Portimao i European Le Mans Series, så han kender allerede bilen og ikke mindst Kuba.

Inter Europol Competition #34
Photo: JJ Media

James Winslow kørte for holdet ved 24 timers løbet på Le Mans 2019, men har ellers primært kørt i LMP3 kategorien for 360 Racing i ELMS. Winslow har kørt for flere forskellige hold i Asian LMS, men altid i LMP3 kategorien. Australieren glæder sig især til at skulle køre på hjemmebanen The Bend Motorsports Park i januar måned, når serien for første gang besøger Australien.

Udover Smiechowski, Beche og Winslow i #34, stiller holdet op med Nathan Kumar og John Corbett i #33 i LMP2, samt Martin Hippe og Nigel Moore i LMP3

Asian Le Mans Series 2019/20 starter den 24. november i Shanghai.

Relaterede nyheder