Mindst 3 danskere i Bahrain test

Der kommer mindst 3 danskere i bilerne, når FIA World Endurance Championship afholder en officiel testdag i næste måned.

Den 15. december, dagen efter 8 timers løbet i Bahrain, afholder løbsarrangørerne en officiel testdag, hvor holdene får fri mulighed for at teste bilerne, mens visse hold SKAL teste.

Som vi tidligere har skrevet om, er der blevet udvalgt nogle unge kørere, til at teste nogle biler, som de ikke tidligere har kørt – heriblandt Mikkel Jensen. Jensen skal teste for hele to hold, hvor Signatech Alpine Elf som forsvarende LMP2 mestre skal stille en bil til rådighed. Det bliver dog ikke den eneste bil at Mikkel skal teste, da G-Drive Racing også har valgt at putte ham i bilen. Det russiske hold stiller nemlig til start i 8 timers løbet dagen inden, og deltager derfor også i testdagen. Hos G-Drive Racing skal Jensen dele bil med Jonathan Cochet, Harrison Newey samt Roberto Merhi.

Michael Markussen
Photo: JJ Media

Nicklas Nielsen deltager allerede i FIA WEC for Spirit of Race holdet i en GTE Am Ferrari, men om søndagen får han lov til at dele en af fabriksbilerne hos AF Corse. Her skal Nielsen køre sammen med Alessandro Pier Guidi, som han allerede kender fra Luzich Racing i European Le Mans Series, hvor de to vandt GTE titlen sammen med Fabien Lavergne.

Sidst men ikke mindst har High Class Racing tilmeldt sig testen. Her er der indtil videre kun skrevet Michael Markussen på holdkortet, men mon ikke at Anders Fjordbach også skal køre et par omgange som reference, og guide lidt omkring kørslen i den nye biltype for Markussen. Tidligere på året snuste Markussen til LMP3 ræs med danske KEO Racing i Michelin Le Mans Cup, men nu skal han prøve en endnu hurtigere LMP2 bil.

Der er stadig nogle åbne pladser ved testen, så det kan være at der dukker flere danske navne op på listen – der er trods alt godt 3 uger til testen køres.

Relaterede nyheder