Turbulent ræs i Diriyah – opdateret

ABB FIA Formula E Championship afholdt åbningsløbet i 2019/20 sæsonen i går, og i dag var kørerne igen på banen.

Der skulle køres endnu en afdeling i Saudi Arabien, på gaderne i Diriyah.

Alexander Sims havde sikret sig Pole Position for anden dag i træk til BMW i Andretti Motorsport, mens Sebastien Buemi var toer for Nissan e.dams. Lucas Di Grassi havde kørt Audi Sport Abt Schaeffler bilen ind på tredje pladsen, foran Jerome D’Ambrosio i Mahindra Racing, Antonio Felix da Costa i DS Techeetah og Mitch Evans i Panasonic Jaguar Racing.

Gårsdagens vinder, Sam Bird i Envision Virgin Racing, skulle starte 7’er, hvilket var en rigtig flot startposition, når man tager højde for at han var med i den allerførste kvalifikationsgruppe, og dermed skulle på banen, mens den stadig var støvet. Andre Lotterer i TAG Heuer Porsche blev toer i går, men skulle starte dagens løb fra P10, to pladser foran Stoffel Vandoorne i Mercedes-Benz EQ, som var treer i gårsdagens løb.

Den forsvarende mester, Jean-Eric Vergne, havde havde endnu en skidt dag, da han måtte skifte batteriet inden løbet, og derved blev sendt allerbagerst i feltet. Udover det, skulle han også have en 10 sekundes Stop & Go Straf, så hans pointchancer var minimale.

Jerome D’Ambrosio kunne ikke få liv i bilen, da han skulle køre fra dummy gridden til selve startgridden, og kunne derfor ikke starte løbet.

Saudi E-Prix 2019 start
Photo: ABB FIA Formula E

Sims fik en rigtig god start, med et godt hul ned til Sebastien Buemi allerede efter få sving.

Jean-Eric Vergne tog 10-sekunders straffen ved den første mulighed, og kunne derefter blot håbe på en Safety Car, som ville samle feltet igen.

De Vries havde startet løbet fra 23. pladsen, men var hurtigt oppe på 20. pladsen.

Brendon Hartley var centimeter fra at ramme Tecpro barrieren, da han fik bremset lidt for sent for enden af langsiden, men han kom tilbage på banen igen, med en enkelt tabt placering til følge.

Antonio Felix da Costa lavede et sent dyk på Lucas Di Grassi, så portugiseren kom forbi brasilianeren.

Jean-Eric Vergne
Photo: ABB FIA Formula E

Daniel Abt blev undersøgt for at have brugt en forkert speeder indstilling, ligesom vi så med 3 kørere i gårsdagens løb. Han fik en Drive-through straf for det.

8 omgange inde i løbet kom Buemi i store problemer, da han kom i kontakt med Antonio Felix da Costa. Til alt held blev han ikke ramt af de bagfrakommende biler, men røg helt tilbage på 14. pladsen i løbet.

Et kvarter inde i løbet begyndte kørerne at tage deres første Attack Mode. Det gav en masse ballade ned gennem feltet, hvor folk havde forskellige hastigheder i feltet.

Antonio Felix da Costa dykkede forbi Lucas Di Grassi. Her forsøgte Sam Bird også at gå med forbi, men i stedet dykkede Mitch Evans op på indersiden af Bird. Der var kontakt mellem Bird og Evans, så Evans fik en punktering på forhjulet, mens Bird snittede betonen. Han kørte dog videre, men blev så ramt af Pascal Wehrlein, der skubbede Bird helt ind i betonmuren. Med en strandet racerbil ude på banen, havde løbsledelsen ikke andre muligheder end at sende Safety Car på banen.

Sam Bird
Photo: ABB FIA Formula E

Mitch Evans pittede efter et nyt dæk og vendte herefter tilbage på banen.

Vandoorne, de Vries, Buemi, da Costa, Lotterer var de 5 kørere, som fik Fan Boost til dagens løb.

Da Safety Car’en kørte ind igen, valgte Sims at tage Attack Mode med det samme. Det gav nogle dønninger ned gennem feltet, hvor Maximilian Günther på 3. pladsen var oppe at ramme Felix da Costa, da han måtte helt op på bremsen, for ikke at overhale Sims under gul flagzone. Det kostede en forskærm på Günthers BMW i Andretti, men ikke andre skader.

Antonio Felix da Costa fik en Drive-through for kontakten med Sebastien Buemi, og var dermed ude af chancerne for at komme på podiet.

Buemi forblev dog heller ikke straffri, da han var kommet tilbage på banen på en farlig måde, så dommerne lå 10 sekunder oveni hans løbstid.

Kort tid efter kom der Safety Car igen, da Robin Frijns havde ramt muren, og rykket venstre forhjul af Envision Virgin Racing bilen. Dermed var begge teamets biler ude med få minutters mellemrum.

Sebastien Buemi
Photo: ABB FIA Formula E

Felipe Massa fik en Drive-through straf, da han havde lavet en tyvstart. Dermed var hans 7. plads smidt i skraldespanden.

Oprydningen efter Frijns tog næsten 10 minutter – og så var det ved at gå helt galt, da Safety Car blev trukket ind, da marshals stadig ikke var færdig med at rydde bilen. Heldigvis nåede løbsledelsen at se det, og lave Full Course Yellow, inden kørerne kom om til rydningskøretøjet, som holdt midt på banen.

Da løbet blev givet frit igen, gik der ikke lang tid inden Evans’ straf blev annonceret – Drive-through straf til Newzealænderen.

Di Grassi lå helt oppe ved bagenden af Günther, men kunne ikke komme forbi tyskeren til trods for at han havde Attack Mode aktiveret.

Der lå potentielle straffe og ventede på begge Mercedes-Benz EQ kørere, hvor der var nogle batterimæssigt på De Vries, som blev undersøgt. Vandoorne blev undersøgt for at have kørt for hurtigt under Full Course Yellow. Og Felipe Massa hos ROKiT Venturi Racing blev undersøgt for at have kørt for hurtigt i pitlane, i forbindelse med afsoningen af straffen.

Ma Qing Hua og Nico Müller havde haft kontakt ude på banen, så det blev også undersøgt, selvom det var langt udenfor pointene. Müller måtte endda udgå et par omgange før målflaget.

Stoffel Vandoorne
Photo: ABB FIA Formula E

Efter 45 minutter plus en omgangs hektisk ræs, kørte Alexander Sims først over målstregen, foran BMW i Andretti holdkammerat Maximilian Günther, mens Lucas Di Grassi i Audi Sport Abt Schaeffler sluttede treer.

Andre Lotterer fik en Drive-through straf, netop som bilerne krydsede målstregen, da dommerne havde set ham overhale under Safety Car. Samme straf blev tildelt Robin Frijns, som jo selvfølgelig ikke kunne tage den, da han allerede var udgået af løbet.

Felipe Massa fik en Drive-through mere, da han havde kørt for hurtigt i pitten.

Med dagens resultat er Alexander Sims gået i front af mesterskabet, foran Stoffel Vandoorne, Sam Bird, Oliver Rowland, Andre Lotterer, Maximilian Günther, Lucas Di Grassi, Edoardo Mortara og Nyck de Vries – alle sammen indenfor 21 point.

Den næste afdeling af ABB FIA Formula E Championship køres efter planen den 18. januar 2020 i Santiago i Chile.

 

Opdatering

Maximilian Günther blev efterfølgende idømt en 24 sekunders tidsstraf, da dommerne havde set ham overhale under Safety Car. Dermed røg han tilbage på 11. pladsen, og dermed ud af pointene. Alt i alt fik 9 kørere straffe efter målflaget, så det nye resultat er som følger:

Alexander Sims, Lucas Di Grassi, Stoffel Vandoorne, Edoardo Mortara, Oliver Rowland, Daniel Abt, James Calado, Jean-Eric Vergne, Brendon Hartley og Antonio Felix da Costa.

Mesterskabsstillingen er: Alexander Sims, Stoffel Vandoorne, Sam Bird, Oliver Rowland, Lucas Di Grassi, Andre Lotterer og Edoardo Mortara – alle indenfor 17 point.

Relaterede nyheder