Snow og Sellers tilbage

Madison Snow og Bryan Sellers vender tilbage som makkerpar i IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Det mesterskabsvindende makkerpar fra 2018 skal igen køre for Paul Miller Racing i GTD kategorien, hvor våbnet igen bliver en Lamborghini Huracan GT3 Evo.

Efter de vandt GTD mesterskabet i 2018, blev Snow opgraderet til Guld kører på IMSAs egne lister, mens han forblev Sølv på FIAs internationale lister. På trods af adskillige og højlydte protester, hold IMSA fast i rangeringen til 2019, så derfor valgte Snow at tage et sabbatår, med den officielle forklaring, at han skulle fokusere på familiefirmaet derhjemme, i stedet for at køre ræs.

Paul Miller Racing Lamborghini #48
Photo: JJ Media

Meeen, alle vidste godt, at han næppe kunne holde den tunge højrefod i ro, og nu er det så lykkedes at overbevise IMSA om, at han skal tilbage til den internationale Sølv status – også i IMSA.

I 2019 kørte Sellers sammen med Ryan Hardwick, men han har taget flugten til Wright Motorsport, i deres Porsche. Makkerparret fik det for øvrigt ikke rigtig samarbejdet til at køre, så det kom ikke som den helt store overraskelse.

Den første opgave for det nye, gamle makkerpar bliver ROAR Before the 24 testen i januar 2020. Deres 3. og eventuel 4. kører ved de lange løb, er endnu ikke offentliggjort.

Relaterede nyheder