Suzuka åbner 2020/21 sæsonen

Asian Le Mans Series vender tilbage til Japan i den kommende sæson.

Suzuka International Circuit skal afholde åbningsløbet i 2020/2021 sæsonen, hvilket bliver en helt ny udfordring for holdene. Tidligere er der blevet kørt på Fuji International Speedway, men i den aktuelle sæson blev der desværre ikke plads til en Japan tur, da Australien skulle med på kalenderen med The Bend.

Suzuka International Circuit
Photo: Asian Le Mans Series

Ledelsen bag Asian Le Mans Series har tidligere udtalt, at der er mulighed for serien udvides fra 4 til 5 løb per sæson, men der foreligger endnu ingen oplysninger omkring resten af kalenderen. Kalenderen plejer typisk at blive offentliggjort den sidste løbsweekend, så vi må have tålmodighed i nogle uger endnu.

Løbet køres den 20.-22. november 2020.

Relaterede nyheder