Magnussen skal teste for High Class

Jan Magnussen skal teste for High Class Racing, i forbindelse med den kommende FIA WEC test i Bahrain.

Den 46-årige danske racerkører står aktuelt uden et internationalt sæde, efter hans mangeårige kontrakt hos Corvette Racing ikke blev forlænget.

I holdets pressemeddelelse bliver det nævnt, at det i første omgang kun er en test i holdets ORECA 07 Gibson LMP2 racer, hvor Michael Markussen også skal i bilen. Holdet har allerede en starttilladelse til Le Mans 2020 i form af deres WEC bil #33, men de håber også på at få deres #20 fra European Le Mans Series med i 24 timers løbet. Såfremt den bil får en starttilladelse, vil det blive med en ren dansk besætning.

Jan Magnussen
Photo: JJ Media

Anders Fjordbach er allerede aktiv i holdets WEC bil, og da han har været fast bestanddel af High Class Racing i deres internationale løb de seneste mange år, skal holdet ud at finde en ny førstekører til bilen i 24 timers løbet – såfremt de får starttilladelse.

Jan Magnussen har tidligere kørt prototyper på Le Mans. Først deltog han i løbet 4 gange med Panoz, inden han fik et enkelt forsøg for Audi Sport Japan Team Goh i 2003, lige udenfor det generelle podie, og som den næstbedste Audi, bag en Bentley 1-2 . Siden da har han deltaget for Corvette Racing.

Testen køres på Bahrain den 15. december – dagen efter 8 timers FIA World Endurance Championship løbet er blevet kørt.

Relaterede nyheder