MacNeil og Vilander bliver hos Scuderia Corsa

Cooper MacNeil og Toni Vilander fortsætter endnu en sæson hos Scuderia Corsa i WeatherTech SportsCar Championship.

Det er 3. sæson for MacNeil hos teamet fra Houston. Han startede hos holdet i 2018, der havde vundet både 2016 og 2017 mesterskaberne med Christina Nielsen. Holdet har dog ikke kørt under Scuderia Corsa navnet, men i stedet som WeatherTech Racing, da MacNeil familien ejer auto-gulvmåtte fabrikanten.

Ferrari 488 GT3 Evo
Photo: WeatherTech Racing

Vilander har stadig tætte forbindelse med Ferrari, og han blev sendt til Italien, for at hente en af de helt nye Ferrari F488 GT3 Evo biler, som de i disse dage har testet i Italien på Fiorano testbanen, lige udenfor Ferrari fabrikken.

Til de længere løb får de igen Jeff Westphal med i bilen, mens Alessandro Balzan er tilbage efter sin lange sygeorlov. Det var for øvrigt Balzan som vandt begge mesterskaber sammen med Christina Nielsen.

Første gang at holdet skal på banen samlet, bliver den 3.-5. januar, hvor der skal køres ROAR Before The 24 testen på Daytona banen i Florida. Tre uger senere køres sæsonens første løb, på den samme bane.

Relaterede nyheder