Kort nyt: Hockenheim bekræftet

ADAC GT Masters har bekræftet den sidste TBA på 2020 kalenderen.

Ikke overraskende er det Hockenheim der har fået genvalg. Det overraskende var at den ikke var på kalenderen, som blev udgivet i september.

Løbsweekenden afvikles fra 18.-20 september, og udover ADAC GT Masters serien, som fortsætter med GT3 racere, kommer ADAC GT4 Germany, ADAC TCR Germany, ADAC Formel 4 og Porsche Carrera Cup Deutschland også til start den weekend.

Hockenheim 2019
Photo: Gruppe C Photography

Indskrivningen til 2020 serien er også startet i denne uge, med 28 faste pladser, med mulighed for at arrangørerne kan uddele yderligere 6 startpladser, såfremt et af de store hold kommer lidt for sent – det er nemlig først til mølle med hensyn til tilmeldingerne.

Sæsonen starter den 24.-26. april 2020 i Oschersleben.

Relaterede nyheder