Wright Motorsports vender tilbage til IMSA

Wright Motorsports vender tilbage til IMSA WeatherTech SportsCar Championship i 2020.

Det Nordamerikanske Porsche hold skal deltage i GTD kategorien med en Porsche 911 GT3 R.

Patrick Long og Ryan Hardwick skal dele bilen gennem hele sæsonen, mens der er brug for mindst en kører ved de længere løb, som også tæller med til Michelin Endurance Cup, så som Daytona 24 timer, Sebring 12 timer, Watkins Glen 6 timer og Petit Le Mans 10 timer.

Wright Motorsports deltog også i den store IMSA serie i 2018, hvor Patrick Long og Christina Nielsen sad bag rattet. Det var en sæson som gik alt andet end perfekt, men som dog havde en Pole Position og en enkelt løbssejr som et lyspunkt. Det var først meget sent at Nielsen fik at vide, at der ikke var noget 2019, og derfor stod hun så uden noget fast program, og måtte plukke diverse mesterskaber rundt i hele verdenen.

Wright Motorsports Porsche #58
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Patrick Long er blandt de mest vindende, aktive kørere i amerikansk sportsvognshistorie. Indtil videre er det blevet til 27 sejre, siden han debuterede i de tidlige 00’ere, som primært har stået på diverse GT opgaver, men også på to sæsoner i RS Spyder LMP2 bilen.

Ryan Hardwick debuterede i IMSA WeatherTech SportsCar Championship i 2019, hvor han kørte for Paul Miller Racing med Lamborghini. Der var dog angiveligt en uoverensstemmelser mellem Hardwicks sponsor Lamborghini, som gjorde at de skrev kontrakt med Wright Motorsports meget tæt på sæsonafslutningen.

Holdet skal køre med #16 i den nye sæson.

IMSA WeatherTech SportsCar Championship starter den 25.-26. januar 2020, med nogle testkørsler 3 uger inden.

Relaterede nyheder