Conway hjælper Action Express igen

Mike Conway skal igen hjælpe Action Express ved Daytona 24 timers løbet.

Englænderen har kørt for Action Express siden 2017 – dog minus 2019 da han havde problemer med at få et VISA – hvor han har skiftet lidt mellem Mustang Sampling #5 og Whelen Engineering #31. 5’eren kører ikke længere i Action Express regi, så han skal dele 31’eren med Felipe Nasr, Pipo Derani og Filipe Albuquerque.

Mike Conway
Photo: JJ Media

Indtil videre er det dog kun det ene IMSA WeatherTech SportsCar Championship løb, som Conway skal køre. Herefter skal han tilbage til FIA World Endurance Championship programmet for Toyota Gazoo Racing, som er hans primære opgave i 2020.

Toyota har dog været gode til at give kørerne fri til netop dette ene løb, som vi også så i bl.a. 2019, hvor Fernando Alonso og Kamui Kobayashi fik fri til at vinde løbet med Konica Minolta Wayne Taylor Racing, i en anden Cadillac.

Daytona 24 timers løbet 2020 køres den 25.-26. januar.

Relaterede nyheder