Pfaff med hurtig line-up

Pfaff Motorsports stiller virkelig op med det skarpe skyts i IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2020.

Det canadiske hold, som debuterede i den store IMSA serie i 2019, bed allerede skeer med de helt store i 2019, og den tendens ønsker de at fortsætte i 2020.

Holdet stiller op med en Porsche 911 GT3 R, med det bedste af det bedste fra Porsche – som vel og mærke ikke allerede kører GTLM eller GTE Pro.

Zacharie Robichon skal igen være omdrejningspunktet i bilen. Han sluttede 3’er i GTD mesterskabet i 2019, som blandt andet bød på to sejre i løbet af sæsonen. Ved løbet på Lime Rock Park havde han norske Dennis Olsen med i bilen, og det bliver den faste kombination gennem 2020.

Pfaff Motorsports Porsche #9
Photo: JJ Media

Ved de 4 lange løb, som tæller til Michelin Endurance Cup, får de Lars Kern med. Tyskeren hjalp også til i 2019 sæsonen, som bød på en podieplads ved sæsonfinalen på Road Atlanta.

Til 24 timers løbet i Daytona får de ydermere Patrick Pilet med i bilen. Den franske kører har de seneste sæsoner kørt for Porsche i GTLM kategorien, men efter hans sæde er blevet overtaget af Frederic Makowiecki, bliver han nu sat i en GTD bil.

Med de 4 kørere i bilen til Daytona, skal de konkurrerende hold virkelig stramme sig an, for at kunne holde samme teoreriske gennemsnits hastighed i bilen – såfremt BOP’en ikke gør det helt umuligt for Porsche racerne at konkurrere.

Alt dette ved vi meget mere om, når 24 timers løbet køres om 6 uger – den 25.-26. januar 2020.

Relaterede nyheder