Jones og Scherer til DTM

WRT Team Audi Sport har annonceret deres to kørere til DTM serien 2020.

Det bliver Ed Jones og Fabio Scherer, som skal køre teamets to Audi RS5 DTM racere.

Jones kommer fra NTT IndyCar Series, og følger derfor i fodsporene på Pietro Fittipaldi, som fulgte samme rute til 2019 sæsonen. Jones er født i Dubai, men med britiske forældre, og har opholdt sig i USA de seneste mange sæsoner. Han har kørt for nogle mindre hold, hvor han egentlig har gjort det godt, så da han i 2018 fik den store chance hos Chip Ganassi Racing, var forventningerne skyhøje. De forventninger kunne han slet ikke leve op til, så han var ude i kulden, efter blot en enkelt sæson.

Nu forsøger han sig så med DTM serien, hvor den 24-årige kører får 20-årige Scherer som holdkammerat.

Schweizeren har kørt i bl.a. ADAC Formel 4 samt FIA F.3 European Championship, men satser nu på de lukkede biler.

Ed Jones & Fabio Scherer
Photo: WRT Team Audi Sport

Dermed takker holdet også af med førnævnte Fittipaldi samt Jonathan Aberdein.

WRT Team Audi Sport debuterede i DTM i 2019, hvor de blev det første privathold til at deltage i serien. Indtil nu har det kun været fabriksstøttede hold, som har kørt i serien. WRT har dog stærke forbindelser til Audi, så det er ikke nogle helt ukendte med det tyske mærke. WRT har bl.a. også stået for Audis TCR indsats gennem mange sæsoner.

I disse dage får Ed Jones og Fabio Scherer mulighed for at teste bilen i spanske Jerez.

Relaterede nyheder