Grasser vil forsvare sejre

Grasser Racing Team går efter at lave et hattrick, når IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2020 sæsonen starter på Daytona i januar måned.

Lamborghini holdet med de limegrønne Huracan GT3 Evo racere har vundet 24 timers løbet i både 2018 og 2019, men det bliver en helt anden sammensætning, som holdet stiller med i januar 2020.

Franck Perera, Richard Heistand, Steijn Schothorst og Albert Costa Balboa bliver de fire kørere, som i første omgang skal køre bilen på Daytona, men holdet annoncerer også at de kommer til at deltage i de 3 andre Michelin Endurance Cup løb – Sebring, Watkins Glen og Road Atlanta.

Perera er fabrikskører hos Lamborghini, mens Costa Balboa har en rigtig stor stjerne hos den italienske bilfabrikant. Lamborghini har ikke offentliggjort deres fabrikskørere for 2020, men det vil bestemt ikke overraske hvis han er på listen.

Grasser Racing Team #11
Photo: JJ Media

Schothorst kommer ud af en motorsportsfamilie, hvor både far, bror og nevø også er aktive kørere. Efter to sæsoner i GP3, skiftede han til GT ræs mod slutningen af 2017, og har siden da kørt i blandt andet kørt Blancpain GT Series i en Audi R8 LMS. Nu får han chancen for GRT holdet i USA.

Heistand kommer fra AIM Vasser Sullivan Lexus GTD holdet, hvor han var med til at køre 6. pladsen hjem i mesterskabet 2018. Nu prøver han så lykken i en Lambo, men som tidligere nævnt, kun i de fire Michelin Endurance Cup løb.

Grasser Racing Team skal dog også drive GEAR Racing Grasser bilen som Christina Nielsen og Katherine Legge skal køre hele IMSA sæsonen i. Det forlyder også på vandrørene, at der er en 3. Lambo på vej fra GRT, men det er ikke endelig offentliggjort endnu.

Relaterede nyheder