Risi klar til Daytona

Risi Competizione stiller op til Daytona 24 timers løbet i januar 2020.

Det halvt italienske, halvt amerikanske hold fra Houston, Texas havde kun 3 starter i 2019. De startede med Daytona 24 timers løbet i januar måned, som de var meget tæt på at vinde, men endte med at slutte toer. Herefter var de til start ved 24 timers løbet på Le Mans, hvor de sluttede udenfor top-10 i GTE Pro, da de var ramt af en del tekniske problemer, men måske også fordi at det kun var anden gang i sæsonen, at de var på banen.

De lukkede 2019 sæsonen med at vinde Petit Le Mans på Road Atlanta banen i Georgia.

Risi Competizione Ferrari #62
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Det var James Calado, Alessandro Pier Guidi og Daniel Serra som var bag rattat her, hvor Davide Rigon også bliver tilføjet bilen som 4. mand. Med de 4 mænd i bilen, er det umuligt at få en Ferrari 488 GTE til at køre hurtigere.

Risi Competizione har vundet klassen i Daytona 24 timers løbet 3 gange, og været på podiet yderligere 4 gange – og det vel og mærke i 17 starter.

Indtil videre er det eneste løb for holdet i 2020, men de overvejer at køre flere løb.

Daytona 24 timers løbet køres den 25.-26. januar.

Relaterede nyheder