Catsburg og Fässler skal hjælpe Corvette

Corvette Racing har offentliggjort de to kørere til de længere IMSA WeatherTech SportsCar Championship afdelinger i 2020.

Marcel Fässler skal igen hjælpe Tommy Milner og Oliver Gavin i #4 ved Daytona 24 timers løbet, Sebring 12 timers løbet, Watkins Glen 6 timers løbet og Petit Le Mans 10 timers løbet. Det er 5. år i træk at schweizeren skal hjælpe holdet.

Antonio Garcia og Jordan Taylor får en ny 3. mand på holdet. Nicky Catsburg var en del af BMW’s FIA WEC program gennem 2018/19 sæsonen, men har også kørt andre former for GT ræs samt World Touring Car Championship, og senest i WTCR.

Corvette C8R
Graphics: Corvette Racing

Indtil videre er det kun ved de 4 USA løb, som Fässler og Catsburg skal hjælpe til med – men holdet går også efter at få deres to faste Le Mans pladser igen i 2020, og såfremt det falder i hak, så kommer de to med stor sandsynlighed også til at sidde i bilerne her.

Tidligere kørte Mike Rockenfeller i #3, sammen med Jan Magnussen og Antonio Garcia, men han er sorteret fra til 2020, da DTM har datosammenfald med lige præcis 24 timers løbet på Le Mans. Og når Corvette i forvejen har byttet Magnussen ud med Taylor, som dog tidligere kørte sammen med Magnussen/Garcia, så vil de helt gerne have at 3. manden er godt indarbejdet i teamet.

De 6 Corvette Racing kørere har deres første 2020 opgave den 3.-5. januar, når ROAR Before The 24 testen køres på Daytona International Speedway.

Relaterede nyheder