Magnus lukker – men fortsætter

Det velkendte Magnus Racing lukker ned for deres raceraktiviteter – i hvert fald i deres hidtidige form.

Holdet har de seneste sæsoner kørt Porsche, Audi og Lamborghini i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, hvor teamejer John Potter har vekslet lidt mellem mærkerne, men altid med egne mekanikere og teamchefer på pitmuren.

I 2020 fortsætter han med samme Lamborghini Huracan GT3 EVO, som han også kørte i gennem 2019 sæsonen. Det bliver dog i samarbejde med Grasser Racing Team, som er eksperter i Lambo racerne.

Magnus Racing har ofte haft problemer med at få samme performance ud af bilen som konkurrenterne, da de har været et lille et-bils team, hvor de nu får en sparringspartner i form af GEAR Racing delen, som Katherine Legge og Christina Nielsen skal køre for. Som vi nævnte i sidste uge, kommer der også en 3. bil til start ved 24 timers løbet på Daytona, så der kommer ekstra mange data med på evalueringsmøderne om aftenerne.

Magnus Racing Lamborghini #44
Photo: JJ Media

Potter tager hans mangeårige samarbejdspartner Andy Lally med til GRT, ligesom Spencer Pumpelly igen skal hjælpe til ved de lange Michelin Endurance Cup runder.

Vi har endnu det nye design til gode, så vi ved endnu ikke om det bliver en traditionel Grasser-grøn eller om der kommer helt andre farver på bilen.

Der er to uger til der skal testes på Daytona, i forbindelse med ROAR Before The 24 på Daytona International Speedway.

Relaterede nyheder