Danske stjerner i gokart duel

Der bliver ikke lang til til at nyde julemaden og julegaverne for flere af de danske racerkørere.

Den 27. december køres Racehall Of Champions i Viby nær Århus, og her er der tradition for at danske racerkørere på tværs af discipliner mødet til en gokart duel.

I år melder arrangørerne at danske stjerner som Ulrik Linnemann, Nicolaj Møller Madsen, Noah Watt og Michelle Gatting deltager i arrangementet, hvor også helt almindelig dødelige kan deltage. Så går man med en drøm om at køre ræs mod nogle af de allerhurtigste kørere, så har man muligheden.

Der køres i 4 forskellige kategorier, samt et Le Mans løb på tværs af alle kategorier. Der er en minimum 65 kg klasse, for de helt unge kørere. Så er der en 85 kg klasse, hvor størstedelen af kørerne deltagere, og dertil en 100 kg og en 100 kg Oldboys klasse. Vægtgrænserne er sat, for at gøre konkurrence så lige som muligt.

For at man kan komme op på minimumsvægten, kan man have op til 30 kg ballast med i gokarten, som kørerne selv skal sørge for at tage med i gokarten. Der bliver dog foretaget en kontrol af kørerne, så man ikke kan snyde med vægten.

Racehall of Champions

For 699 kroner får man 3 indledende heats med 3 minutters kvalifikation, og herefter 10 minutters løb. Efter de 3 indledende heats tælles resultaterne sammen, og der er dannet en startopstilling til finalen, som er på 3 minutters opvarmning og 12 minutters reelt løb.

Ønsker man at stille op i Le Mans løbet på 3 timer samt træning og kvalifikationskørsler forinden, så koster det 1999 kr. Der kan tilkøbes træning forud for begge dele.

Flere informationer og tilmelding sker på rhoc.dk

Så vil du prøve at køre ræs mod de professionelle – eller er du selv professionel, men ikke tilmeldt endnu, så kan det nås endnu. Der er stadig ledige pladser.

Der er også åbent for tilskuere, ligesom The Diner restauranten også er åben, såfremt man er sulten, tørstig eller har brug for at få varmen.

Relaterede nyheder