Wright, AVS, og andet Daytona nyt

Wright Motorsports og AIM Vasser Sullivan har annonceret deres kørere til 24 timers løbet på Daytona banen.

Porsche holdet Wright har tidligere offentliggjort at Patrick Long og Ryan Hardwick skal dele bilen gennem hele sæsonen. Til Daytona får de Anthony Imperato og Klaus Bachler med i bilen. Imperato har blandt andet kørt i IMSA Porsche GT3 Cup Challenge, hvor han har fået masser af Porsche kilometer i kroppen.

Bachler er tidligere Porsche Junior kører, men har senest kørt i ADAC GT Masters, og ikke mindst Nürburgring 24 timers løbet.

Ingen tvivl om at de 4 kørere i bilen, kan blive en rigtig god kombination.

Derudover har holdet offentliggjort deres design på Porsche raceren. Hardwick har taget den turkise farve med, som var på Paul Miller Racing Lamborghini’en sidste år, og ikke mindst det store “1” på døren, som er hans sponsors varemærke.

Wright Motorsports Porsche #16
Graphics: Wright Motorsports

AIM Vasser Sullivan har deres Lexus planer på plads.

I #12 er det blev til genvalg for Townsend Bell og Frankie Montecalvo gennem hele sæsonen. Ved 24 timers løbet på Daytona får de Shane Van Gisbergen med i bilen. Van Gisbergen hører til blandt de allerhurtigste kørere i V8 Supercars hjemme i Australien, men 2016 mesteren har også flirtet lidt med udlandet før, i håbet om at få en international karriere.

Jack Hawksworth bliver siddende i #14, mens han får Parker Chase med som ny holdkammeret. Chase kørte i sidste sæson for Starworks Motorsports i deres Audi, inden han skiftede til Lexus holdet ved sæsonfinalen, hvor han delte bil med Hawksworth og Richard Heistand. Heistand er flyttet videre til Grasser Racing Team. Hawksworth og Chase får ingen ringere end den dobbelte NASCAR mester Kyle Busch med i bilen. Busch har tidligere flirtet med andre dele af sporten end NASCAR, men det bliver hans første Daytona 24 Timers løb.

IMSA WeatherTech SportsCar Championship har annonceret at 40 biler er tilmeldt ROAR Before The 24 testen i starten af januar. Det fordeler sig på 8 DPi racere, 7 LMP2, 7 GTLM og 18 GTD biler. Der er endnu ikke nogen kørernavne på listen, men holdene har haft travlt med at annoncere deres planer, og vil nok fortsætte med det i de kommende dage, inden julefreden sænker sig.

Relaterede nyheder