Gammel kending tilbage på banen

En gammel kending vender tilbage på banen, når IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2020 sæsonen starter.

Rick Ware Racing er et nyt hold i IMSA serien, men de har valgt at satse på Riley-Multimatic MK30 raceren i deres LMP2 program.

Holdet deltager aktuelt også i Asian Le Mans Series, hvor de kører med to Ligier JS P2 racere, som er generationen ældre af LMP2 racerne.

De kommer til start ved Daytona 24 timers løbet med en bil, som James Davison, Mark Kvamme, Cody Ware og Jonanthan Hoggard skal dele. Kvamme og Ware deler den ene bil i Asian LMS, mens Davison tidligere har kørt løbet i en GTD Aston Martin, foruden flere starter ved Indianapolis 500 løbet.

Graphics: Rick Ware Racing

Hoggard debuterede i Britisk Formel 4 i 2017, inden han sluttede på 3. pladsen i mesterskabet i 2018. I 2019 har han kørt i Britisk Formel 3, hvor han sluttede toer i mesterskabet. Nu får han chancen i Daytona 24 timers løbet.

Det er første gang siden 2017, at bilmodellen er på banen, i dens oprindelig form. Chassis’et er også det som danner basis for de to Mazda Team Joest racere i DPi.

Bilmodellen blev også brugt af Keating Motorsports ved 24 timers løbet på Le Mans 2017, hvor de gennemførte løbet, men sluttede sidst i LMP2 kategorien, hele 54 omgange efter den vindende bil.

Bilen blev brugt i IMSA WeatherTech SportsCar Championship i 2017 af VisitFlorida Racing, drevet af Spirit of Daytona, men efter de havde totalskadet ikke blot en men hele to chassis’er, valgte de at skrotte projektet, og skifte til den DPi Cadillac istedet.

ROAR Before The 24 testen køres fra 3.-5, januar 2020, og bliver samtidig den første opgave for den nye sammensætning hos Rick Ware Racing.

Relaterede nyheder