Era Motorsport bekræfter 2020 kørerne

Era Motorsport har bekræftet deres kørere til IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2020.

Holdet stiller op med Kyle Tilley, Dwight Merriman, Nicolas Minassian og Ryan Lewis ved 24 timers løbet på Daytona i januar.

Bilen bliver en ORECA 07 Gibson LMP2 racer. Tidligere var planerne at de skulle køre sammen med DragonSpeed, men de har valgt at gå solo omkring projektet.

Navnet som virkelig springer i øjnene her er Nicolas Minassian, som er en tidligere fabrikskører hos Peugeot Sport i deres diesel LMP1 racer. Senest har franskmanden dog koncentreret sig mere omkring racerverdenen udenfor bilen, hvor han var teamchef hos IDEC Sport i European Le Mans Series. Af og til hopper han dog selv i bilen, hvis en af de sædvanlige kørere ikke har mulighed for at deltage.

Kyle Tilley er teamchef hos Era Motorsport, og har selv en fortid i flere forskellige typer biler. Senest har det dog mest været i GT biler i blandt andet Pirelli World Challenge.

Era Motorsport

Dwight Merriman skal dele bilen med Tilley gennem hele sæsonen. Han har tidligere kørt TCR og Radical biler, så det bliver den suverænt hurtigste bil, som han har købt til dato.

Ryan Lewis har ligesom Tilley britisk baggrund. Lewis vandt Britisk Formel 3 i 2004 i den nationale klasse, og rejste herefter til USA i blandt andet Formel Atlantic og sidenhen American Le Mans Series, Grand-Am og IMSA serier, hvor han primært har kørt LMPC biler, men på det seneste også en LMP2 racer hos PR1/Mathiasen Motorsports.

De fire kørere skal for første gang dele bilen ved ROAR testen på Daytona International Speedway om en uge, inden Rolex 24 at Daytona køres den 25.-26. januar 2020.

Relaterede nyheder