High Class skifter dæk, men beholder kørerne

High Class Racing har i dag annonceret at de kommer til at skifte dækleverandør i 2020.

LMP2 holdet er aktuelt aktive i både FIA World Endurance Championship samt European Le Mans Series, hvor de har været et trofast Dunlop/Goodyear hold, siden de startede i sportsvognsræs.

De har dog valgt at skifte til Michelin i resten af FIA WEC sæsonen, samt den kommende ELMS sæson.

Det kan vække lidt undren at de skifter fra Goodyear til Michelin netop nu, da det er mindre end en måned siden at Goodyear er blevet valgt som eneleverandør i FIA WEC fra 2020/21 sæsonen, og ELMS fra 2021 sæsonen.

High Class Racing #20
Photo: JJ Media

En ting som ikke bliver skiftet, er kørerne.

Anders Fjordbach og Dennis Andersen skal igen køre sammen i European Le Mans Series, hvor de to danskere får deres 4. sæson sammen i en LMP2 racer. De to første sæsoner var i en Dallara racer, inden de skiftede til den populære ORECA model til 2019, hvor der blev indkøbt to biler – en til ELMS og en til FIA WEC.

Den næste afdeling af FIA WEC køres den 23. februar på COTA banen med Mark Patterson, Kenta Yamashita og Anders Fjordbach, mens ELMS sæsonen starter med testkørsler den 30.-31. marts i Barcelona, med sæsonstart weekenden efter.

Relaterede nyheder