AMR ansætter to fra Ford

Aston Martin Racing har fået kørerne på plads til 24 timers løbet på Le Mans 2020.

Det er lykkedes den engelske bilfabrikant at få fingrene i to tidligere Ford Chip Ganassi Racing kørere, som skal supplere de to fabriksbiler i GTE Pro klassen.

Nicki Thiim og Marco Sørensen får Richard Westbrook med i bilen #95. Westbrook har kørt i USA i de seneste mange år, hvor den har stået på IMSA WeatherTech SportsCar Championship for Ford, og inden da, bl.a. for Corvette hold i både IMSA og Grand-Am. Le Mans 2020 bliver hans 10. gang på den franske bane, hvor 2011 udgaven af løbet blev kørt med Jan Magnussen og Oliver Gavin hos Corvette. Inden da vandt han Porsche Mobil 1 Supercup mesterskabet to gange, og var længe set som lidt af en Porsche ekspert – dog uden at få et fabrikssæde. Det var det som fik ham til at søge mod USA.

Maxime Martin og Alexander Lynn i #97 får Harry Tincknell med i bilen. Tincknell var en del af Fords WEC hold fra 2016-2019, men har også en masse erfaring fra LMP2, hvor han han kørt med blandt andet JOTA Sport, som han også vandt 24 timers løbet med i 2014, og ELMS titlen i 2016. Siden 2018 har han kørt for Mazda Team Joest i IMSA WeatherTech Championship, plus han aktuelt også kører hos Carlin i ELMS og Asian Le Mans Series.

Aston Martin Racing #97
Photo: JJ Media

For øvrigt er kørerne i AMR #98 allerede på plads. Her fortsætter Paul Dalla Lana, Ross Gunn og Darren Turner i GTE Am, ligesom de også kører hele FIA WEC sæsonen.

Der er ikke nogen indikationer på at Westbrook og Tincknell skal køre sammen med holdkammeraterne i #95 og #97 i nogle løb inden 24 timers løbet på Le Mans banen i juni måned. Men det kan selvfølgelig ændre sig, såfremt at de kan se en fordel i det.

Aktuelt er #95 med Thiim og Sørensen i front af VM stillingen, inden næste FIA WEC afdeling køres på COTA den 23. februar 2020.

Relaterede nyheder