Nervepirrende kval i Australien

For første gang i 20 år blev der kørt international sportsvognsræs i Australien, da Asian Le Mans Series kørte kvalifikation til 2019/20 sæsonens anden afdeling.

Den nye The Bend racerbane, cirka halvanden time udenfor Adelaide, havde fantastisk solskin i lørdagens kvalifikation, efter en våd fredag. Banen er verdens næstlængste racerbane på hele 7,77 kilometer, og hele 35 sving. Så derfor ville det ikke blive nogen nem opgave for holdene, og med så mange sving på banen, var der masser af muligheder for at lave fejl. Udover de sædvanlige Asian LMS kørere, var der også hold som havde en eller flere lokale kørere i bilerne, men mere om det senere.

Først skulle de 8 GT biler på banen.

Davide Rigon i HubAuto Corsa Ferrari #27 var den første mand til at sætte en hurtig tid. Han blev dog slået af Come Ledogar i Car Guy Ferrari #7. Det var en Ferrari 1-2-3 da T2 Motorsports Ferrari #75 var P3, efter alle bilerne havde kørt deres første omgang.

Netop T2 Motorsports Ferrari #75 var en tur af banen på deres 3. flyvende omgang, hvor Rio Haryanto var en tur ude i græsset, og dermed ikke fik forbedret tiden yderligere.

Omgangstiderne på banen for GT bilerne var lige under 3 minutter, så selvom de havde 15 minutters kvalifikation, blev det ikke til mange omgange for dem.

HubAuto Corsa Ferrari #27
Photo: Asian Le Mans Series

Det endte med HubAuto Corsa Ferrari #27 med Davide Rigon, Marcos Gomes og Liam Talbot, med en super sidste omgang for Rigon, foran Car Guy Ferrari #7 på Pole Position med Come Ledogar, Kei Cozzolino og Takeshi Kimura mens Astro Veloce Motorsports BMW #17 Peiwen Qi, Max Wiser og Jens Klingmann skulle starte P3.

LMP3 bilerne havde fået deres egen kvalifikation på 15 minutter, for at undgå alt for meget trafik mellem LMP3 og LMP2 biler, som ellers normalt deles om banetiden. Med så mange sving på banen, var overhalingsmulighederne begrænsede, og man ville hurtigt kunne blive fanget bag en langsommere bil – noget som helt sikkert også bliver en faktor i morgendagens løb.

Inter Europol Competition havde taget en ekstra LMP3 bil med, som var fyldt op med to australske kørere, Peter Paddon, Garth Walden plus amerikanske Austin McCusker.

Kvalifikationen blev dog stoppet efter 5 minutter, da Nielsen Racing #3 gik i stå ude på banen. Det var anden gang i ugen, at holdet var i problemer. Faktisk blev deres primære bil smadret i et testuheld i torsdags under den ekstra træning, så mekanikerne måtte låne et chassis fra Graff, som de så fik bygget op, så de kunne køre resten af weekenden. Denne gang var det dog udramatisk, hvor bilen bare stoppede ude på banen, og måtte fjernes med et fejeblad.

Nielsen Racing #2
Photo: Asian Le Mans Series

De resterende 6 LMP3 hold fik 10 minutter til at kvalificere sig i.

Nielsen Racing #2 var de første til at sætte en hurtig omgang, efterfulgt af Inter Europol Competition #13 og Graff #9.

Inter Europol Competition #13 og Graff #9 kom i lidt infight ude på banen, hvor Nigel Moore i #13 blokerede David Droux #9 gennem halvdelen af omgangen. Da Droux endelig kom forbi, viste han sin klare utilfredshed med englænderen, så han var sikkert på at ingen af dem fik forbedret deres tider…

De to kamphaner blev dog snydt af ACE1 Villorba Corse #12, som hoppede op på andenpladsen, på deres allersidste omgang.

Så startopstillingen hedder Nielsen Racing #2 med Colin Noble og Tony Wells, foran ACE1 Villorba Corse #12 med David Fumanelli, Alessandro Bressan og Gabriele Lancier, mens Graff #9 med David Droux, Eric Trouilllet og lokale Ricky Capo tog P3.

Til sidst skulle 10 LMP2 biler på banen.

Her var der lidt småændringer, da Rick Ware Racing havde fået deres 2. bil samlet og køreklar, efter den blev leveret alt for sent til løbet i Shanghai, så de i stedet fokuserede på bare at få en bil til at køre. K2 Uchino Racing #96 var ikke med denne gang, da Haruki Kurosawa var blevet syg, og måtte blive hjemme i Japan.

Thunderhead Carlin Racing #45 havde en tur gennem græsset, hvor Ben Barnicoat var heldig ikke at ramme muren, men fik bilen tilbage på banen igen.

Thunderhead Carlin Racing #45
Photo: Asian Le Mans Series

LMP2 kvalifikationen blev også rødflaget, efter 5 minutters kval. Det var ligeledes inden nogle hold fik sat deres tid. Denne gang var det ikke på grund af en bil, men lidt skidt ude på banen, som skulle fjernes.

RLR MSport #59 var det første til at sætte en tid i LMP2 Am, mens Inter Europol Competition #34 var de første til at sætte bedste tid i LMP2, blandt de nyere biler.

På trods af at der kun var 10 biler til de 7,77 kilometer, havde folk alligevel en tendens til at klumpe sig sammen. Flere af kørerne lavede lidt småfejl hist og pist.

Men Thunderhead Carlin Racing #45 med Ben Barnicoat, Harry Tincknell og Jack Manchester fik kørt bedste tid, og tog Pole Position, foran Eurasia Motorsport #1 med Nick Cassidy, Shane van Gisbergen og Daniel Gaunt, og G-Drive Racing by Algarve #26 med Roman Rusinov, Leonard Hoogenboom og James French på P3.

RLR MSport #59
Photo: Asian Le Mans Series

I LMP2 Am tog RLR MSport #59 med Arjun Maini, John Farano og Andrew Higgens Pole Position, foran ARC Bratislava #4 med Miro Konopka, Andreas Laskaratos og Gamet Patterson, og Rick Ware Racing #52 med Cody Ware og Gustas Grinbergas.

Morgendagens løb streames på YouTube fra klokken 03.00 søndag morgen.

Relaterede nyheder