DragonSpeed hapser ELMS mester

DragonSpeed har annonceret deres kørere til European Le Mans Series 2020 sæsonen.

Og det er faktisk lykkedes det amerikanske hold at hapse en 2019 ELMS mester til deres kører line-up.

Memo Rojas vender tilbage til DragonSpeed, efter han vandt LMP2 titlen for IDEC Sport #28 i 2019 sæsonen. Men faktisk har mexicaneren også tidligere vundet ELMS titlen med DragonSpeed tilbage i 2017. Dengang kørte han dog under G-Drive Racing navnet, og så var bilen orange – men det var DragonSpeed som stod for driften af bilen.

Ryan Cullen skifter fra United Autosports til DragonSpeed. Køreren fra Storbritannien debuterede i ELMS i LMP2 klassen i 2019, hvor han kørte sæsonen sammen med Alex Brundle og Will Owen. Holdet var på podiet på Monza, men var ellers ofte den uheldige bil, af de to fra UA. I kører kabalen til 2020 blev der ikke plads til Cullen, men da han stadig har status af Sølvkører, er han yderst attraktiv – især fordi at han også kan køre hurtigt.

DragonSpeed #21
Graphics: DragonSpeed

Sidst men ikke mindst, så fortsætter Ben Hanley i bilen. Det blev allerede annonceret for noget tid siden, som foruden ELMS sæsonen, også skal køre i IMSA WeatherTech SportsCar Championship i LMP2 for samme hold, plus mindst et NTT IndyCar Series løb i 2020, også for DragonSpeed. Og nå ja, så kører han for øvrigt også for Team LNT Ginetta i FIA World Endurance Championship. Så der er mange bolde at holde i luften for briten.

Holdet har ligeledes præsenteret en grafik for årets bil, som ser ud til at blive den sorte version, med de mange stjerner på. De har skiftet lidt mellem en helt hvid bil med stjerner, og så en sort bil med stjerner.

European Le Mans Series 2020 afholder det første løb den 5. april på Circuit de Catalunya i Spanien.

Relaterede nyheder