Dalla Lana afløser fundet

Aston Martin Racing har fundet en afløser for Paul Dalla Lana til Rolex 24 at Daytona løbet, som skal køres næste weekend.

Canadieren, som har været en fast bestanddel af AMR gennem mange sæsoner, var uheldig at komme til skade på en skitur hjemme i Canada, så derfor var det ikke muligt for ham at deltage i hverken ROAR testen for 2 uger siden, og ej heller 24 timers løbet om en uge.

Skaden skulle dog ikke være værre end han kan deltage i FIA World Endurance Championship løbet om en måned på COTA banen.

Aston Martin Racing #98
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Hans sæde i AMR #98 til Daytona løbet bliver taget af Andrew Watson. Watson er en juniorkører hos AMR, og dette bliver hans første store langdistanceløb. Han skal dele bilen med Pedro Lamy, Mathias Lauda og Ross Gunn. Lamy, Lauda og Dalla Lana var et fast makkerpar i FIA WEC gennem flere sæsoner, inden Gunn og Darren Turner erstattede de to.

AMR #98 bliver ikke den eneste Aston Martin Vantage GT3 på banen, da Heart of Racing også deltager med en bil i GTD klassen – en bil som Nicki Thiim er en del af.

Rolex 24 at Daytona, som samtidig er sæsonstarten på IMSA WeatherTech SportsCar Championship køres den 25. og 26. januar 2020.

Relaterede nyheder