United Autosports har fyldt to biler mere

United Autosports har fået to biler mere på plads til den kommende European Le Mans Series samt Michelin Le Mans Cup sæson.

Begge biler bliver de helt nye Ligier JS P320, som holdet har indkøbt nogle stykker af.

I ELMS skal Jim McGuire, Matt Bell og Andrew Bentley deles om bilen. McGuire og Bell har kørt sammen i tre år i Michelin Le Mans Cup, men den førstnævnte har nu et ønske om at prøve lidt mere.

Det bliver 10. sæson for Bell hos UA, hvor han har været med hele vejen rundt omkring GT biler, og sidenhen LMP bilerne.

Bentley får sin første fulde sæson i ELMS, men fik allerede debut for holdet sidste år i de sidste to løb i 2019 sæsonen, efter Mike Guasch blev skadet i det voldsomme uheld på Silverstone. Ironisk blev Guaschs medkører, Christian England selv alvorligt skadet ved finaleløbet i Portimao, hvor han fik adskillige brud omkring ben og hofte.

United Autosports #3
Photo: JJ Media

I holdets Michelin Le Mans Cup bil skal John Schauerman og Wayne Boyd dele sædet. Schauerman har allerede kørt to sæsoner i serien, hvor 2018 sæsonen var for Brookspeed International, mens 2019 var hos Cool Racing. Indtil nu har hans resultater ikke været imponerende, med en 5. plads på Spa Francorchamps 2019 som suverænt bedste resultat. Men han håber på at skiftet til United Autosports, og ikke mindst at få Boyd som medkører, kan trække ham væsentlig længere frem på resultatlisterne.

Boyd har kørt for UA siden 2016, hvor det er blevet til en blanding af Michelin Le Mans Cup og European Le Mans Series.

Begge serier starter 2020 sæsonen i den første weekend i april på Circuit de Catalunya i Spanien.

Relaterede nyheder