Rick Ware opgiver Daytona – kørere skifter bil

Rick Ware Racing kommer desværre ikke til start i dette års Rolex 24 at Daytona, som køres denne weekend på ovalbanen i Florida.

Planen for holdet var at stille op med feltets eneste Multimatic Mk30 i LMP2 klassen, men de havde et kæmpe uheld i forbindelse med ROAR testen, hvor bilen blev så skadet, at den ikke kan repareres i tide.

Derfor har holdet valgt at trække stikket for deres Daytona eventyr i denne omgang.

Men det betyder så at der er nogle kørere i overskud.

Jonathan Hoggard havde vundet et sæde i bilen, gennem hans deltagelse i den Britiske Formel 3 serie. Han hopper i stedet over i Precision Performance Motorsports Lamborghini #47 i GTD kategorien, hvor også Mark Kvamme skifter over.

I forvejen sad Brandon Gdovic og Eric Lux i bilen, men de manglede to medkører til 24 timers løbet i Daytona. Cody Ware og James Davison har ikke fundet nogen plads til løbet.

Rick Ware Racing #2
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

PR1 Mathiasen Motorsports havde oprindelig planlagt at stille op med to biler til Daytona løbet, men her lykkedes det ikke at finde nok interesserede kørere (læs kørere med budget) til deres anden bil. Så de kommer kun til start med 1 bil, som skal køres af Ben Keating, Robert Masson, Kyle Masson og Don Yount.

Dermed er Daytona feltet nede på 38 biler, hvilket er det laveste deltagerantal i mange år. Til gengæld er der rigtig høj kvalitet mellem bilerne, og der er kun meget få af bilerne, i de enkelte klasser, som man på forhånd kan udpege til IKKE at være podie kandidater, hvis da ikke klassevindere.

Aktiviteterne for IMSA WeatherTech SportsCar Championship feltet starter torsdag, hvor der skal køres 3 træninger, og ikke mindst kvalifikationen til løbet. Fredag er der yderligere en træning, inden løbet starter 13.40 lokal tid i Florida – hvilket er 19.40 dansk tid. Både kvalifikation og løb kan følges via livestream på IMSA.tv.

Relaterede nyheder