IDEC Sport, 360 Racing og Duqueine på plads

Brikkerne begynder stille og roligt at falde på plads til den kommende European Le Mans Series sæson.

De forsvarende mestre hos IDEC Sport #28 måtte for et par uger siden se den ene del af trekløveret hoppe videre til DragonSpeed (Memo Rojas). De har dog ikke været sene til at finde en ny kører, da Paul Loup Chatin og Paul Lafargue får Richard Bradley med i bilen. Bradley kørte for Duqueine Engineering i forgangene sæson, som har fået helt ny lineup.

Bradley vandt 24 timers løbet i Le Mans i 2015 for KCMG, i en sæson hvor holdet også sluttede toer i FIA World Endurance Championship mesterskabet i LMP2. Siden da har han har en lidt omskiftelig tid for mange forskellige hold. Han fik 3. pladsen i ELMS 2017 kørt hjem sammen med Graff, inden 2018 stod på ræs i Asien.

IDEC Sport #28
Photo: JJ Media

Hans nu tidligere hold, Duqueine Engineering har fået tre helt nye kørere i bilen til 2020 sæsonen. Tristan Gommendy, Jonathan Hirschi og Konstantin Tereschenko skal styre den blå og sorte ORECA 07 med startnummer 30 rundt på de 6 ELMS baner, og forhåbentlig også Circuit de la Sarthe i juni, såfremt holdet får en starttilladelse. Gommendy og Hirschi kommer fra Graff holdet, hvor de to har været makkerpar i de sidste par sæsoner. Tereschenko kommer til holdet, efter en enkelt sæson hos Panis Barthez Competition #24, og inden da, debutsæsonen hos AVF by Adrian Valles.

Mens de to førstnævnte hold er LMP2 hold, bliver 360 Racing i LMP3.

Og her er der kun en enkelt ændring. Terrence Woodward og Ross Kaiser fortsætter i bilen, mens de får James Swift tilbage i bilen. Swift kørte også for holdet gennem størstedelen af 2018 sæsonen, mens han ikke var i bilen i 2019, hvor det i stedet var James Dayson, som var 3. kører på bilen.

Hele deltagerlisten, hvad angår holdene til European Le Mans Series 2020, forventes offentliggjort i løbet af de næste 3 uger.

Relaterede nyheder