Audi fortsætter uændret

Audi Sport fortsætter uændret i den kommende DTM 2020 sæson.

Efter flere måneders spekulationer omkring holdet og deres engagement i serien, har de nu bekræftet, at der ikke kommer nogen ændring omkring de 6 “fabriks-sæder”.

Det bliver igen den dobbelte DTM Mester Rene Rast, DTM Mester Mike Rockenfeller, FIA WEC Verdensmester Loic Duval, samt Robin Frijns, Nico Müller og Jamie Green, som skal køre for Audi Sport Team Rosberg, Audi Sport Team Phoenix og Audi Sport Abt Sportsline.

Dertil kommer der også to “kunde-biler” hos Audi Sport Team WRT, hvor Fabio Scherer og Ed Jones skal køre. Det annoncerede WRT allerede for godt en måned siden.

Rene Rast, Jamie Green, Nico Müller, Loic Duval, Mike Rockenfeller, Robin Frijns
Photo: Audi Motorsport

Alle Audi kørerne tager på fitnesscamp i næste uge på Lanzarote, inden de første testkørsler i 2020 køres den 16.-18. marts på Monza banen, som serien også skal besøge senere på året.

BMW har bekræftet 5 kørere til sæsonen, og der forventes umiddelbart en mere – med mindre at de pludselig forstærker deres indsats, efter R-Motorsport har trukket til fra serien. Vi mangler endnu at få svar på, om nogle af de japanske hold er interesseret i at deltage i 2020 sæsonen, men det ved vi meget mere omkring i løbet af den næste måneds tid, da holdene skal have alt på plads inden Monza testen i marts.

Selve DTM 2020 sæsonen starter den 25.-26. april på Zolder banen i Belgien.

Relaterede nyheder