Småændringer i Mexico

Der bliver nogle mindre ændringer, når ABB FIA Formula E Championship 2019/20 skal køre i Mexico City om 14 dage.

Arrangørerne har ændret en smule på banen, så banen bliver lidt længere, og så man undgår begge chikaner, som har givet tonsvis af problemer med påkørsler og skadede biler gennem årene.

Graphics: ABB FIA Formula E Championship

Det nye layout giver forhåbentlig lidt flere muligheder for overhalinger, da den gamle version af banen oftest kun var en linje rundt, og kun såfremt en kører lavede en fejl i en af chikanerne, kunne der overhales. Nu er der lidt flere sving, og lidt flere svære indbremsninger, som kommer til at udfordre kørerne lidt mere.

Stoffel Vandoorne hos Mercedes-Benz EQ Formula E kommer til Mexico som mesterskabsførende, mens BMW i Andretti Motorsport er førende blandt holdene, efter at have vundet to ud af de tre afviklede løb i 2019/20 sæsonen.

Sæsonens 4. afdeling køres i Mexico City den 15. februar.

Relaterede nyheder