Rebellion Racing vender tilbage med #3

Rebellion Racing vender tilbage med deres bil #3, når FIA World Endurance Championship 2019/20 løbene på Spa Francorchamps og 24 timers løbet i Le Mans køres.

Holdet med deres egne LMP1 racere havde tilmeldt to biler til hele 2019/20 sæsonen, og mens bil #1 har kørt hele sæsonen indtil nu, så har #3 kun deltaget ved åbningsløbet på Silverstone i september 2019.

Der kommer to nye folk bag rattet, når bilen vender tilbage på banen i april måned på den belgiske bane.

Nathanael Berthon er eneste genganger i forhold til Silverstone, mens han får FIA WEC debutanten Louis Deletraz med i bilen, og den ekstremt erfarende Romain Dumas, som det sikre kort, med 10.000 vis af omgange på CV’et.

Rebellion Racing #3
Photo: JJ Media

Berthon har kørt hos Rebellion Racing siden foråret 2019, hvor det blev til 3 løb i 2018/19 sæsonen, inden han fik det enlige løb i efteråret 2019.

Deletraz har kørt en masse formelbils ræs, senest i Formel 2 serien, som han også skal deltage i gennem 2020 sæsonen. Han havde en enkelt start ved 24 timers løbet på Zolder i 2015 i en BMW M235, men det er også det eneste langdistance erfaring at han har.

Dumas er næsten et synonym med Porsche, men har også været lånt ud til Audi Sport i et par år, hvor han bl.a. vandt 24 timers løbet på Le Mans. Senest har han kørt for Duqueine Engineering i European Le Mans Series i en LMP2 racer, foruden hans diverse GT opgaver hos Porsche.

Bil #1 skal fortsat køres af Bruno Senna, Gustavo Menezes og Norman Nato.

Næste opgave for Rebellion Racing bliver Circuit Of The Americas den 23. februar 2020.

Relaterede nyheder