Bourdais og Kellett skal dele med Kanaan

Sebastien Bourdais og Dalton Kellett kommer til at dele bil med Tony Kanaan i NTT IndyCar Series 2020.

Mens brasilianske Kanaan tager sig af de 5 ovalløb, skal franskmanden og canadieren deles om de 12 resterende løb på gade- og almindelige racerbaner.

Bourdais starter sæsonen i A. J. Foyt Enterprises Chevrolet #14 i St. Petersburg, fortsætter på Barber Motorsports Park og slutter hattricket på gaderne i Long Beach. Så får Kellett COTA banen i Texas, samt den normale bane i Indianapolis.

Herefter starter den helt store karrusel med Kanaan til Indy 500, Kellett i Detroit, Kanaan på Texas Motor Speedway, Kellett på Road America, Kanaan i Richmond, Kellett i Toronto, Kanaan i Iowa, Kellett på Mid-Ohio Sports Car Course, Kanaan på Gateway, Bourdais i Portland, og slutteligt Kellett ved sæsonfinalen på WeatherTech Raceway Laguna Seca.

Det vil sige at ingen kører får to weekender i træk, fra midten af maj måned indtil sæsonafslutningen.

Sebastien Bourdais & Dalton Kellett
Photo: A. J. Foyt Enterprises

Bourdais mistede sit sæde hos Dale Coyne Racing i efteråret 2019, og skiftede herefter spor til at køre i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, men nu er det altså lykkedes ham at få 4 løb i Indycar serien – heriblandt i hjembyen St. Petersburg.

26-årige Kellett har kørt i Road To Indy programmet gennem de seneste mange sæsoner, hvor han har været hele vejen igennem USF2000, Indy Pro 2000, Pro Mazda Series, mens de seneste 4 år har været i Indy Lights. Han har dog også forsøgt sig lidt med sportsvognsræs, hvor det indtil videre er blevet til 3 klassesejre i IMSA WeatherTech SportsCar Championship i LMP2 kategorien.

NTT IndyCar Series 2020 starter den 15. marts på gaderne i St. Petersburg, Florida.

Relaterede nyheder