DragonSpeed på FIA WEC gæstevisit

DragonSpeed vender tilbage til FIA World Endurance Championship for en enkelt bemærkning.

Det amerikanske hold stiller op ved løbet på Circuit Of The Americas om to uger, hvor Ben Hanley, Henrik Hedman og Colin Braun skal køre ORECA 07 Gibson LMP2 raceren.

Det var samme trio som vandt 24 timers løbet på Daytona for to uger siden, men da der kun er brug for 3 kørere i 6 timers løbet, må Harrison Newey blive hjemme i stedet.

DragonSpeed kørte dobbeltprogram i den forgangene sæson i FIA WEC, hvor de både var aktive med en LMP2 racer, samt en LMP1 racer. LMP1 programmet var dog ramt af adskillige tekniske problemer, foruden det voldsomme uheld på Spa Francorchamps, hvor Pietro Fittipaldi fik benbrud. Derfor blev det program lukket ned efter blot en enkelt sæson, mens der så i stedet var fokus på European Le Mans Series, hvor de i forvejen var aktive.

DragonSpeed #21
Photo: JJ Media

De har fortsat et ELMS program i 2020, men dertil kommer der også et fuldt IMSA WeatherTech SportsCar Championship program, i de weekender hvor klassen er med.

Med Hanley, Braun og Hedman i bilen, burde holdet kunne kæmpe på nogenlunde lige fod med hold som Racing Team Nederland og High Class Racing, som også har en Bronzekører i bilen. Det bliver rigtig svært at følge med hold, hvor deres lavest rangerende kører er sølv. Men det er 6 timer, og bilen skal holde hele vejen igennem løbet.

FIA WEC løbet på COTA køres den 23. februar 2020.

Relaterede nyheder