McLaughlin får Indycar debut

Den forsvarende Virgin Australia Supercars mester Scott McLaughlin får debut i NTT IndyCar Series i 2020.

McLaughlin kører for DJR Team Penske i Australien, og det er også dem som har giver ham en chance i formelbilerne.

I januar måned testede han for Team Penske på Sebring, og nu har mesterholdet valgt at sætte ham i 4. bilen ved GMR Grand Prix løbet på Indianapolis banen i maj måned. Løbet foregår på inderkredsen af den legendariske bane, på en revideret udgave af den version som Formel 1 og MotoGP også har kørt på.

Udover løbet i maj måned, skal han også deltage i sæsonens første officielle test for hele feltet, som køres på COTA banen i næste uge.

Scott McLaughlin
Photo: Team Penske

Scott McLaughlin, eller som australierne ynder at kalde ham, Scotty, er med sine 26 år en perfekt alder for at komme ind i Indycar, og at kunne gøre det godt. Godt nok er det omkring 10 år siden at han for alvor har kørt formelbiler, men han var så hurtig ved testen i sidste måned, at holdet ikke tøver med at sætte ham i en bil.

Disse tests samt løbsdebutten anses som prøve forud for 2021, hvor Scott McLaughlin rygtes til at have et sæde til den komplette NTT IndyCar Series sæson.

Relaterede nyheder