Graff og Panis med nye kombinationer

Graff og Panis Racing kommer til start i European Le Mans Series 2020 med nye kombinationer i bilerne.

Førstnævnte har valgt at holde fast i Alexandre Cougnaud for 3. år i træk, mens James Allen er tilbage på holdet. Allen blev opsnappet af DragonSpeed i 2019 sæsonen, hvor han både kørte deres LMP1 samt LMP2 racer gennem sæsonen. Men i 2018 var han en del af Graff, dog i den orange G-Drive Racing bil, men viste her sine kvaliteter og hurtighed.

De to får Thomas Laurent med i bilen. Laurent er et af de helt hotte navne i sportsvognsræs lige nu. Den unge franskmand har kontrakt med Toyota Gazoo Racing som udviklingskører, efter at have imponeret for Jackie Chan DC Racing samt Rebellion Racing i de foregående år i FIA WEC. I FIA WEC kører han aktuelt for Signatech Alpine Elf, men han skal have en Graff kørerdragt på i ELMS 2020 i bil #39.

Graff #39
Photo: JJ Media

Hos Panis Racing er der også sket ting og sager. Fabien Barthez er ikke længere end del af holdet, så det efterlader Olivier Panis som det eneste navn på skiltet. Det er dog efterhånden mange år siden at Barthez har været aktiv kører på holdet, så det giver ikke det helt store udsving på den konto – blot en forkortelse af teamnavnet.

Holdet har valgt at skifte til startnummer 31, men holder fast i Will Stevens og Julien Canal fra sidste års #23. De får Nico Jamin med i bilen, som sidste år kørte hos Duqueine Engineering. Dermed burde de også som minimum kunne holde farten, hvis endda ikke køre hurtigere end de gjorde sidste år, hvor det var Rene Binder som sad i bilen.

Begge hold skal køre med ORECA 07 Gibson LMP2 racere.

ELMS 2020 starter den første weekend i april på Circuit de Catalunya.

Relaterede nyheder