Hörr ind, DHH ud

Laurents Hörr får FIA World Endurance Championship debut denne weekend på COTA.

Den 20-årige tyske racerkører erstatter David Heinemeier Hansson i Team Project 1 Porsche #56, hvor han skal køre sammen med Egidio Perfetti og Matteo Cairoli.

Hörr vandt Michelin Le Mans Cup 2019 i LMP3 kategorien for DKR Engineering, og er allerede bekræftet for dem igen, når de skal deltage i LMP3 kategorien i European Le Mans Series.

Samarbejdet mellem DHH og Team Project 1 fik en skidt start, næsten fra første meter. Ved debutten til ELMS løbet i Barcelona 2019 havde Heinemeier Hansson en afkørsel, som kostede dem en del tid. Til FIA WEC debutten på Silverstone måtte han blive hjemme, da hans kone skulle føde netop den weekend. Så kørte de sammen på Fuji, Shanghai og Bahrain, men samarbejdet er stopper nu, efter blot 4 løb i Porsche 911 RSR modellen.

Team Project 1 Porsche #56
Photo: JJ Media

I stedet skal DHH køre lidt IMSA WeatherTech SportsCar Championship for Tower Motorsport by Starworks i LMP2 kategorien, når de længere 12, 6 og 10 timers løb skal køres senere på året. Debutten ved Daytona 24 timers løbet resulterede i en 4. plads.

Egidio Perfetti og Matteo Cairoli er aktuelt på 10. pladsen i GTE Am mesterskabet for kørere, og har en enkelt Pole Position på kontoen fra Shanghai, hvor netop Perfetti og Cairoli var de to kørere, som gav holdet denne første startposition.

Team Project 1 og Egidio Perfetti er de forsvarende FIA WEC GTE Am Mestre. En titel som blev vundet med hjælp fra Jörg Bergmeister and Patrick Lindsey.

6 timers løbet på Circuit Of The Americas nær Austin i Texas køres på søndag den 23. februar, med start klokken 19.00 dansk tid.

Relaterede nyheder