GT Masters kører annonceringer en masse

Holdene i ADAC GT Masters er stille og roligt begyndt at annoncere deres kørere til 2020 sæsonen.

Med 2 måneder til sæsonstart, har vi allerede en god portion af navnene slået fast, som skal duellere omkring titlen i år.

De forsvarende mestre fra HCB-Rutronik Racing Audi kommer tilbage med mesterparret Patric Niederhauser og Kelvin van der Linde. Der bliver også genvalg til begge kørere i holdets anden bil, som igen skal køres af Dennis Marschall og Carrie Schreiner. De sluttede sæsonen af med en podieplads på Hockenheim, men går med garanti efter at være mere permanent i top 10 gennem 2020 sæsonen.

Grasser Racing Team med de grønne Lamborghini racere, kommer igen til start med tre biler. Den første bil skal køres af Tim Zimmermann og Steijn Schothorst, som er nye navne i ADAC GT Masters. Zimmermann har på det seneste kørt Porsche Carrera Cup Deutschland, men var inden det også en del af ADAC Formel 4 og ADAC TCR Germany. Schothorst har de seneste tre sæsoner primært kørt i GT3 biler, men har også snust til LMP3 ræs. Inden da, nåede han op på GP3 niveau, inden sportsvognene trak i ham.

Niels Langrange er blevet bekræftet som den eneste kører i holdets anden bil, mens den 3. bilen stadig er helt åben. Belgiske Langrange har et par års erfaring med Lambo racere, men ADAC GT Masters er klart det største mesterskab, som han har deltaget i indtil nu. Dermed har det østrigske hold med den italienske bil indtil videre en tysker, en belgier og en hollænder til at køre for sig.

KÜS Team75 Bernhard annoncerede allerede tilbage i december måned, at Klaus Bachler og Simona De Silvestro skulle dele holdets ene Porsche 911 GT3 R, men dertil er kommet Jannes Fittje og Mike David Ortmann i den anden bil. Begge kørere har en baggrund i ADAC Formel 4, og mens Ortmann skiftede ud af klassen efter 2016 sæsonen, tog Fittje lige et par år mere i formelbiler, og fik først tag over hovedet i 2019, hvor han kørte Porsche Carrera Cup Deutschland. Ortmann har dog hidtil kørt en Audi hos BWT Mücke Motorsport, og skal derfor til at vende sig til den noget anderledes Porsche kørestil.

Netop BWT Mücke Motorsport vender også tilbage til ADAC GT Masters. Det bliver dog kun med to biler, modsat tre i de foregående sæsoner, men stadig Audi R8 LMS racere. Mike Beckhusen og Igor Walilko skal køre sammen i bil #25. De har begge erfaring fra GT racere, men det bliver deres første sæson i ADAC GT Masters i en GT3 racer. Ellers har den stået på henholdsvis GT4 og diverse Porsche Cup serier. Stefan Mücke skal dele den bil #26 med Ricardo Feller, og begge har erfaring fra teamet, og fra at stå øverst på podiet i serien – dog hver for sig. Det bliver igen to lyserøde biler med BWT sponsoratet, mens den orange Autoteile24 bilen forsvinder fra holdet.

KÜS Team75 Bernhard Porsche #17, Orange by GRT Grasser Lamborghini #19, Montaplast by Land-Motorsport Audi #29 HCB-Rutronik Racing #31 & #8 Audi etc
Photo: Gruppe C Photography

Precote Herberth Motorsport Porsche vandt mesterskabet i 2018, men kunne ikke følge op på det i 2019. Derfor har teamejer Robert Renauer også fået ny holdkammerat til 2020 sæsonen, hvor det er Sven Müller som skal køre i bil #99. Deres kører fra sidste år, Mathieu Jaminet, er blevet opgraderet hos Porsche til officiel fabrikskører, og skal nu tage sig af andre programmer.

Constantin Schöll bliver et nyt navn i ADAC GT Masters. Østrigeren har skrevet kontrakt med T3 Motorsport. Schöll kørte ADAC GT4 Germany sidste år, men har også prøvet lidt LMP3 ræs. Hans holdkammerat er endnu ikke offentliggjort.

Toksport WRT Mercedes stak en tå i vandet i 2019 sæsonen, hvor de viste imponerende takter ved de to weekender som de kørte. Maro Engel og Luca Stolz skal køre den sølvgrå Mercedes-Benz GT3 Evo, som debuterer i ADAC GT Masters. Sidste år kørte holdet med den normale GT3 version, men Mercedes har lanceret en Evo pakke henover vinteren, som holdet selvfølgelig skal køre med. Engel og Stolz har efterhånden kørt rigtig mange sæsoner for Mercedes, og har været med til at udvikle den nye racer – så bedre kombination findes der næppe, med Mercedes stjernen på brystet.

Et andet hold som kommer til start med den nye Mercedes-Benz GT3 Evo er Team Zakspeed. Daniel Keilwitz og Jimmy Eriksson har fået genvalg hos holdet, som igen i år stiller til start med to biler. Kørerne i den anden bil er ikke klar til at blive annonceret endnu. Keilwitz har en masse ADAC GT Masters erfaring med i bagagen. 136 løbsstarter, og heriblandt 22 løbssejre taler for sig selv. Eriksson har ikke helt så lang erfaring i klassen, men samarbejdet så ud til at virke perfekt hen imod slutningen 2019, hvor det blev til tre top-5 placeringer, i sæsonens fire sidste løb.

Alt er som det plejer at være hos Team ISR. Det tjekkiske hold skal køre med en Audi R8 LMS, får startnummer 33, og skal have Frank Stippler og Filip Salaquarda bag rattet. Holdet tog en enkelt sejr i 2018, men nåede lige nøjagtig ikke på podiet i 2019, hvor en 4. plads var bedste slutresultat. Mens Filip er søn af teamejer Igor, har Frank gennem mange år været fabrikskører hos Audi.

Udover disse hold, har Audi Sport Team WRT bekræftet, at de kommer med to biler, men har endnu ikke sat navne på kørerne.

Serien har ikke udsendt nogen officiel startliste til 2020 endnu, da der indtil videre kun er udtaget 28 ud af 34 startende hold. De resterende 6 pladser bliver fordelt til ansøgere, med baggrund på at få så mange forskellige mærker med i serien som muligt, og ikke mindst erfaringsniveauet hos holdet. Der første 28 biler var simpelthen bare de første 28 biler som tilmeldte sig, i den rækkefølge at tilmeldingerne kom ind. Derfor kan der ske, at der er nogle “vigtige” hold som skal have en startplads blandt de sidste 6.

ADAC GT Masters 2020 starter den 24.-26. april på Oschersleben nær Magdeburg.

Relaterede nyheder