Wright Motorsports med ekstra bil

Wright Motorsports stiller op med en ekstra bil, når IMSA WeatherTech SportsCar Championship kører de såkaldte sprint afdelinger.

Holdet deltager i forvejen i hele GTD sæsonen med en Porsche 911 GT3 R, som Ryan Hardwick og Patrick Long skal styre gennem året. De har følgeskab af Anthony Imperato ved langdistanceløbene, og det er netop Imperato som også skal køre sprint afdelingerne.

Han får Jeroen Bleekemolen i bilen. Hollænderen har de seneste mange år kørt sammen med Ben Keating, men da Keating i stedet kører FIA World Endurance Championship i denne sæson, har Bleekemolen ikke noget at lave i USA.

Wright Motorsports Porsche #16 Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Han var dog til start ved 24 timers løbet på Daytona banen i sidste måned, og det var ligeledes i en Porsche, men for Black Swan Racing. Han var en Porsche ekspert gennem mange år, hvor han vandt Porsche Mobil 1 Supercup mesterskabet hele to år i træk. Selvom han havde muligheden for en Porsche fabrikskontrakt, valgte han at forblive en fri fugl, hvilket har betydet at han har kunnet køre Porsche en weekend, Mercedes en anden weekend, og LMP biler i den 3. weekend.

Mens deres Porsche #16 har 1st Phorm som hovedsponsor, får #91 Henry Repeating Arms som den primære sponsor.

Den første sprint afdeling køres på gaderne i Long Beach den 18. april 2020. Inden da kører IMSA serien 12 timers løbet på Sebring den 21. marts.

Relaterede nyheder