Eurasia kommer tidligt til Europa

Eurasia Motorsport kommer til Europa i god til, forud for sommerens 24 timers løb i Le Mans.

Holdet med filippinske rødder har nemlig valgt at deltage i 6 timers løbet på Spa Francorchamps den 25. april, inden de drager videre til Frankrig til 24 timers løbet, som de modtog en starttilladelse til for en uge siden.

Daniel Gaunt og Nobuya Yamanaka skal deltage både på Spa og Le Mans, mens Nick Cassidy kun skal køre i Belgien, mens hans sæde overtages af Shaun van Gisbergen i Frankrig. Cassidy kan nemlig ikke deltage i testdagen forud for Le Mans løbet, og derved må han ikke køre 24 timers løbet. Alle kørere som ikke tidligere har kørt på Le Mans, skal deltage i netop testdagen – med mindre at man kører Indycar eller Formel 1, som giver kørerne mulighed for at køre de 10 obligatoriske omgange om onsdagen i løbsugen.

Eurasia Motorsport Photo: Asian Le Mans Series

Gaunt, Yamanaka og Cassidy deltog i den nyligt afsluttede Asian Le Mans Series 2019/20, mens van Gisbergen afløste for Yamanaka ved løbet i Australien.

Det er blevet populært for ikke-FIA WEC hold at deltage ved 6 timers løbet på Spa, for at varme op til 24 timers løbet. Det har vi ligeledes tidligere set med JOTA, da de kun kørte ELMS, samt G-Drive Racing, plus andre hold.

Vi har endnu til gode at se hvilke andre ikke-FIA WEC hold der ellers vælger at tage Spa Francorchamps som opvarmning til Le Mans, men vi forventer at se flere hold.

Relaterede nyheder