Carlin med flere annonceringer

Carlin har haft travlt med annonceringerne af kørere til NTT IndyCar Series i dag.

Hidtil har Max Chilton været den eneste kører i to-bils teamet, men som tidligere nævnt kører han kun på gade- og de normale racerbaner. Teamet har i det præciseret, at han også forsøger at kvalificere sig til Indy 500, men det bliver også det eneste ovalløb for briten i år.

Han overlader bil #59 til Conor Daly ved de resterende ovalløb. Daly skal køre alle gadeløbene samt de normale racerbaner for Ed Carpenter Racing, mens teamejer Carpenter selv tager sig af ovalerne. Daly har dog en aftale omkring ECR’s 3. chassis til Indy 500, så sæsonens største løb er også sikret, såfremt han kvalificerer sig til det.

Felipe Nasr Photo: Indycar.com / Chris Graythen

Felipe Nasr får Indycar debut i teamets anden bil. Indtil videre har brasilianeren kun en aftale omkring St. Petersburg løbet, som er åbningsløbet i 2020 sæsonen. Nasr testede allerede bilen ved den fælles test for en måned siden på COTA banen i Texas. Spøjst nok har bilen startnummer 31 – præcis ligesom hans bil i IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Det er dog ikke sikkert at det bliver til mere end det ene løb – alt afhænger af sponsorat, da en Indycar racer koster en del at holde kørende. Han havde to sæsoner i Formel 1, inden han skiftede over til sportsvogne, hvor han har haft stor succes med adskillige løbssejre, samt mesterskabstitlen i 2018.

NTT IndyCar Series 2020 starter denne weekend på gaderne i St. Petersburg, Florida.

Relaterede nyheder