Nielsen holder fast i kørerne

Nielsen Racing holder fast i velkendte ansigter i European Le Mans Series og Michelin Le Mans Cup 2020.

Bil #7 får de forsvarende Asian Le Mans Cup Series mestre Colin Noble og Tony Wells i bilen, mens deres “asiatiske” holdkammerater Rob Hodes, Charles Crews og Garett Grist skal køre i bil #10 i ELMS serien.

Det samme gør sig gældende i LMC, hvor det ligeledes er Noble og Wells i #7, mens Crews sidder over, og lade Hodes og Grist tage sig af de to timer – der er nemlig kun et enkelt kørerskifte i LMC, modsat muligheden for flere i de fire timers ELMS.

Nielsen Racing #7 Photo: JJ Media

Derudover skal Nielsen Racing også stå for Grainmarket Racing #20 i Michelin Le Mans Cup, som igen skal køres af Alex Mortimer og Mark Crader.

LMP3 holdet har valgt at opgradere deres eksisterende Norma M30 chassis’er til Duqueine D08 modeller, som er 2020 udgaven af samme bil, med lidt opdateringer, primært omkring sikkerheden samt en ny motor.

European Le Mans Series og Michelin Le Mans Cup sæsonen starter efter planen den 3.-5. april 2020 på Circuit de Catalunya i Barcelona.

Relaterede nyheder