Nielsen går glip af IMSA debut

Nicklas Nielsen går ikke blot glip af 1000 Miles FIA WEC løbet på Sebring næste uge, men misser også en debut i IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

På Sebring skulle han have debuteret for Risi Competizione i GTLM kategorien, hvor han skulle have delt Ferrari 488 GTE Evo raceren med Daniel Serra.

Med kun 2 mænd i bilen til 12 timers løbet, ville det også været noget af en ironman opgave for både Serra og Nielsen, efter begge ligeledes skulle have deltaget i FIA WEC løbet om fredagen. Her var de dog begge del af et tre-mands hold.

Risi Competizione Ferrari #62
Photo Courtesy of IMSA / Michael L. Levitt

Det ville have været Nielsens første officielle løb som Ferrari fabrikskører, udover opgaverne hos AF Corse i GTE Am kategorien i FIA WEC, i bilen som han deler med Francois Perrodo og Emmanuel Collard – men det job havde han allerede inden han blev udnævnt til officiel fabrikskører, for det italienske mærke.

Serra har allerede kørt en del løb for holdet, og var også en del af holdet ved Daytona 24 timers løbet i januar 2020.

Mens FIA WEC løbet på Sebring i 2020 er endegyldigt aflyst, bliver 12 timers løbet gennemført i november 2020. Det er dog uvist om Nielsen og Serra stadig skal være de to kørere for Risi Competizione til den tid, eller holdet vender tilbage til et mere traditionelt 3-mands hold.

 

Relaterede nyheder