SuperSebring 2020 aflyst

SuperSebring eventen 2020 er blevet aflyst på grund af COVID-19 virussen.

Først meldte FIA World Endurance Championship ud, at 1000 Miles løbet ikke ville blive gennemført, grundet det kommende indrejseforbud for alle europæere til USA. Senere på torsdagen bestemte IMSA sig også for at 12 timers løbet heller ikke ville blive kørt i marts.

1000 Miles of Sebring start, 2019 Photo: JJ Media

Mens FIA WEC løbet er endelig aflyst, så vil IMSA WeatherTech SportsCar Championship stadig køre 12 timers løbet, men det kommer til at ske den fra den 11. til 14. november 2020, og bliver sæsonfinalen i dette års mesterskab.

Det er endnu uvist om de næste løb på henholdsvis Spa Francorchamps og Long Beach bliver afviklet som normalt, men der er stadig over en måned til disse events – så meget kan ske.

Relaterede nyheder